FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
8 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Spigen Ultra Hybrid Telefon Skyddsfodral Fodral Fodral för Samsung G

129,37 kr /styck pris utan skatt
Jag beställer

Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
Varumärken
Samsung
SKU:
63757
EAN:
8809896740692

Kontakt Ring

Spigen Ultra Hybrid Telefon Skyddsfodral Fodral Fodral för Samsung G - beskrivning

Spigen Ultra Hybrid Skyddsfodral Produktbeskrivning + Höjdpunkter

Produktens höjdpunkter: Märke: Spigen Serie: Ultra Hybrid Produkttyp: Skyddsfodral Tillägnad Samsung Galaxy S23+ Plus Objektivkompatibilitet: Linser med mått som inte överstiger (bredd/längd/diagonal): 72 x 153 x 165 mm Material: TPU (polyuretan) + PC (polykarbonat) Teknik: "Air Cushion" - krockkuddesystem Skyddskant: separera skärmen och kameran från marken Resistanscertifikat: MIL STD 810G-516.6 Knappar skyddade av speciella lock Fri tillgång till alla knappar och kontakter Begränsar inte någon av telefonens funktioner Mjuka snitt gör användningen roligare Avancerad stötdämpande teknik
Fodralet i Ultra Hybrid-serien av högsta kvalitet tillverkat av det kända Spigen-företaget har matchats perfekt med Samsung Galaxy S23+ Plus . Omslaget gjordes för att på bästa sätt återge och framhäva enhetens ursprungliga dimensioner. Ultra Hybrid har en konstruktion i ett stycke som består av en genomskinlig baksida av polykarbonat och en flexibel ram. Fodralet har tillverkats med utmärkt precision, naturliga snitt skapar släta kanter som ger extraordinär användarkomfort.
Air Cusion Ultra Hybrid-tekniken är utrustad med speciella skyddsfunktioner som är utformade för att garantera säkerheten i alla, även de mest extrema situationerna. Fodralet har Air Cushion-teknik som absorberar alla oväntade fall och fördelar stötkraften jämnt över hela enheten.
Spigen Ultra Hybrid-fodralet är tillverkat av material av högsta kvalitet för att bättre skydda enheten från oönskade skador. Ultra Hybrid har genomgått konditionstester och har fått MIL STD 810G-516.6-certifieringen, vilket innebär att den har fallit 26 gånger från en höjd av 2 meter. Skyddskanter placerade både på framsidan av fodralet och i stället för kameran. Tack vare denna lösning separerar telefonfodralet effektivt enheten från plana eller grova ytor.
Den smala designen på Ultra Hybrid-fodralet är ett relativt tunt fodral som inte skymmer enhetens ursprungliga design. Tack vare sin tunna design begränsar fodralet inte möjligheterna till trådlös laddning.
Full funktionalitet Tack vare den perfekt valda tjockleken stör fodralet inte induktiv laddning. Speciella utskärningar för kortplatser gör att du också kan ladda din telefon med en kabel. Fri tillgång till alla knappar, portar, högtalare och kameror med bibehållen funktionalitet.


Betalningsmetoder

  • Överföring
  • Kontant
  • Betalningar online
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Fraktmetoder

  • Inrikesfrakt
  • Utrikesfrakt

Andra grossisterbjudanden

Andra erbjudanden i denna kategori

Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.