FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
3 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Städrobot Team Kalorik TKG RVC 1003 AB

2 293,53 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
SKU:
5413346349408
EAN:
5413346349408
Sista genomförande
för 3 veckor sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning


Ordinarie pris: 1299,99 złVårt pris: 999 zł

Robotdammsugare och moppningCleanTech TKG RVC 1003 AB [+speciellt antibakteriellt filter]Belgiskt märke KalorikDetta är en extremt funktionell dammsugare för både torr och våt dammsugning. Rengöring har aldrig varit så enkelt och snabbt! Denna enhet är utformad för att vara så effektiv som möjligt och befria dig från vardagliga hushållssysslor. Allt detta för att få din lägenhet att lysa ren utan din ansträngning. 

Parametrar / tillbehör effekt 1400Patank kapacitet 0,3Lbatterikapacitet 2600mAh dammsugare effekt 40WHEPA filter / antibakterieloppilotdockning basmätningar: 33,00 x 33,00 x 7,60 cm

Torr och våt dammsugning - dammsug och tvätta golvet i ett. Dammsugaren innehåller en dammbehållare samt en vattentank, så att du kan sluta damma med en uppsättning multifilter och tvätta golvet - en gång och snabbt. Det integrerade HEPA-filtret renar frånluften till 99,95% - vilket är viktigt för allergiker och ökar deras livskvalitet avsevärt.  Kompakt design och modern design gör denna dammsugare inte bara praktisk rengöringsutrustning utan också till en fashionabel hemgadget som du kan visa upp för dina vänner. Sugkraften är upp till 1400 Pa , vilket gör att du kan ta bort även de minsta föroreningarna från golvet - snabbt och utan ditt deltagande.

Den multifunktionella fjärrkontrollen och de enkla knapparna garanterar enkel positionering och användning av dammsugaren - bara några klick och en uppsättning borstar och en trasa gör allt för dig - för rena mattor och glänsande golv i hela huset. Filtret belagt med en speciell antibakteriell substans är en unik tillsats utvecklad och testad i Tyskland [därav i symbolen AB - Antibakteriell ]Anti-kollisions - och fallsensorer gör att dammsugaren kan arbeta utan att gnugga mot möbler eller andra hinder, och efter avslutat arbete återgår enheten automatiskt till laddstationen .  En enhet och flera praktiska tillämpningar - enheten låter dig dammsuga ytor punktvis, du kan också använda den för att rengöra kanterna på till exempel trappor eller väggar samt borstytor precis bredvid väggarna.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.