FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
16 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Det finns många populära Halloween-föremål på dessa geniala specialpallar. Utnyttja denna möjlighet till ett starkt säljevenemang innan julverksamheten startar.

Våra pallar innehåller allt som har med Halloween att göra, som kostymer – dekoration – animerade figurer och mycket mer.


Ditt inköpspris 1499 euro per pall - ditt eventuella försäljningspris per pall ca 3000 euro! (detta är uteslutande vanliga A-varor från innevarande säsong)


Med vår fina kostym för barn är du det absoluta blickfånget på Halloweenkvällen. Använd denna fantastiska barndräkt till din fruktansvärt vackra Halloween-förklädnad. Oavsett om det är som kostymtillbehör eller som enstaka accessoar, är denna skelettdräkt för barn en lysande hit.


Perfekt för din Halloween-fest och karnevalsförklädnad. Barnens skelettdräkt har en väldigt fin passform som gör den bekväm att ha på sig.


Var den absoluta skräcken på Halloween-kvällen med vår kostym.


PERFEKT HALLOWEEN-KOSTYM: gör dig redo för en härligt skrämmande Halloween-kväll med denna Halloween-skelettdräkt som kommer att lämna gästerna mållösa.


HÖGKVALITETSMATERIAL: vår skräck Halloween-dräkt är den perfekta kostymen och är gjord av högkvalitativt material och är miljövänlig.


OLIKA STORLEKAR: vår Happy Halloween-dräkt finns i två olika storlekar, 116/128 och 134/146, alltid dubbla storlekar.


DETALJER SANT: med vår Halloween-kostym har du en högkvalitativ, detaljerad Halloween-dräkt och är perfekt utrustad för Halloween-festen.


OLIKA ANLÄGGNINGAR: passar för oändliga tillfällen, som skrämsel - på halloweenfesten - för karnevalen eller bara för att skrämma någon lite.


Spökdekoration Animerad Halloween

Gravstensdekoration RIP

XXL fältmus animerad

Halloween Lantern LED-belysning

animerad spökkaraktär perfekt för Halloween
Vår gigantiska spökkropp är din perfekta Halloween-dekoration för ditt hem eller skyltfönster. Spöket är animerat, det rör sig fram och tillbaka och har även en ljudmodul med ett underbart läskigt ljud och blinkande ögon.

Dekorativ gravsten för som dörr- och väggdekoration till Halloween
Stor dekorativ gravsten för en genialisk Halloweendekoration. Vår XXL gravsten har en storlek på ca 60 x 40 cm. RIP-inskriptionen är försedd med en mörkröd LED-belysning, denna höjdpunkt gör gravstenen till den perfekta Halloween-/skräckdekorationen.

Halloween fladdermus med ljus och ljudeffekter
Du kan uppleva den geniala Halloween-artikeln, vår fladdermus, i 2 varianter. I den första varianten är ögonen och vingarna försedda med blinkande lysdioder, som alltid blinkar härligt kraftigt omväxlande. I den andra varianten har fladdermusen en fantastisk animatronisk funktion utöver den blinkande funktionen och rör på sina vingar och huvud. Den absoluta höjdpunkten med den animatroniska funktionen är förstås den extra ljudmodulen, som ger ett fantastiskt läskigt ljud som tar andan ur dig!

Halloween skräck dekoration
Kolla in det enorma Halloween-utbudet i vår Posten Anker-butik. Vi erbjuder dig högkvalitativa - geniala och unika prydnadsföremål för en stämningsfull Halloween/höstdekoration i vår butik. Ta en titt runt och hitta fantastiska Halloween-dekorationer till ditt hem.


XXL fältmus animerad


Halloween utklädnad Halloween utklädnad mask utklädnad Halloween fest skräck djur mask panda skräck mask skräck kostym barn kostym skelett



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.