FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
24 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

StrikeLigh ficklampa fönsterbrytare med sitthuvud med bältesskärningsfunktion

28,41 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
10 stycken
Tillgänglig kvantitet
115 stycken
Land
Ungern
Varugrupp
Ny  
SKU:
holm3986
EAN:
=VLOOKUP(A247,Munka1!D:E,2,FALSE)
Sista genomförande
för 4 dagar sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Vi presenterar StrikeLigh-ficklampan, som är mer än bara en ficklampa. Denna högkvalitativa produkt kan vara ett idealiskt val för alla äventyr eller för dem som fokuserar på säkerhet.

StrikeLigh ficklampa har tre huvudfunktioner: belysning, hammare och mejsel. Ficklampans LED-ljuskälla är av hög kvalitet och mycket kraftfull, vilket gör den till ett idealiskt val för nattvandringar, vandringar och alla utomhusaktiviteter.

Hammarfunktionen gör att StrikeLigh-ficklampan kan användas för att ta bort glas från bilar eller till och med byggnader. Och mejselfunktionen hjälper till att ta bort skadade, skadade material eller till och med delat trä.

StrikeLigh ficklampa är vattentät, så den kan användas även i regnigt väder. Kroppen av aluminium är hållbar och hållbar, så den kan användas under lång tid. Tack vare den ergonomiska designen är ficklampan bekväm att använda och lätt att använda.

Ficklampan drivs av ett inbyggt batteri som ingår i paketet. Batteriet laddas snabbt och har en lång användningstid. Ficklampan laddas med en USB-kabel, som också ingår i paketet.

Sammanfattningsvis kan StrikeLigh-ficklampan vara ett utmärkt val för dem som gör nattaktiviteter eller föredrar utomhusliv
Föredra.

Ficklampan har flera funktioner för att göra den mångsidig att använda, och dess ergonomiska design och hållbarhet säkerställer att du kan använda den under lång tid.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.