FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
17 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

STRÖMFÖRSÖRJNING AVBROTTSFRI STRÖMFÖRSÖRJNING ÖKAR 1000VA 700W SINUS

1 158,59 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
2 stycken
Tillgänglig kvantitet
200 stycken
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
Sista genomförande
för 9 månader sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

AVBROTTSFRI STRÖMFÖRSÖRJNING (UPS) REN SINUS
MICROSINE 1000 BEGAGNAD TRAKTOR
1000VA 700W 2 * 7Ah
LCD

KARAKTERISTIKA
En avbrottsfri strömförsörjning (UPS) är en enhet som ger oavbruten ström till andra elektroniska enheter, även i händelse av strömavbrott. När det finns el i uttaget laddar UPS det inbyggda batteriet och fungerar som ett överspänningsskydd, och när det gäller moderna UPS-enheter säkerställer det rätt matningsspänning även vid stora och långsiktiga spänningsfluktuationer i nätverket.

I händelse av strömavbrott i ett vägguttag driver UPS automatiskt de enheter som är anslutna till den. Detta gör att du säkert kan stänga av enheten och spara resultaten av ditt arbete. Ett plötsligt strömavbrott kan orsaka förlust av viktiga data samt skador på elektronisk utrustning.
Tack vare Volt Polska UPS är detta problem löst. Den erbjudna strömförsörjningen har två inbyggda batterier med en total kapacitet på 14Ah vid 12V och två eluttag med en spänning på 230V vilket gör det möjligt att upprätthålla driften av två enheter samtidigt. Ett USB-uttag som låter dig ansluta UPS till en dator, tack vare denna lösning kan användaren konfigurera strömförsörjningsinställningarna efter sina egna behov, och RJ45-porten skyddar nätverksenheter mot överspänningar, detta koncept skapades för omfattande skydd mot skador på element i Ethernet-strukturer.
LCD-skärmen informerar tydligt om strömförsörjningens driftläge.
Dessutom får du i uppsättningen med UPS programvara som låter dig övervaka dess funktion - när det gäller den här enheten har varje detalj tagits om hand för att bäst anpassa den till användarnas behov.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.