FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
17 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Super Tonkin bambupilskaft för grossist (33"/84cm, rygggrupp 30#-115#)

från 11,72 kr /styck pris utan skatt

Rekommenderat pris: 41,02 kr

Förhandlas senare
1,50 kr från 1 till 200 stycken
1,30 kr från 400 till 800 stycken
1,00 kr från 1600 till 3200 stycken

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
100 stycken
Tillgänglig kvantitet
5000 stycken
Land
Kina
Varugrupp
Ny  
Leveranstid
30 dagar
SKU:
BS30-115
Sista genomförande
för 3 veckor sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa pilskaft i bambu, perfekt utformade för tillverkning av både jakt- och fältpilar. Varje skaft, som mäter 33 tum (84 cm) i längd, är speciellt skräddarsytt för att möta en mängd olika bågskyttebehov, inklusive hästbågskytte, bågjakt och andra bågskyttespel.
Det viktigaste är att du genom att köpa och sälja någon av mina produkter enkelt kan bilda ett organiskt kretslopp av din egen verksamhet och generera ett långvarigt, stabilt och stigande kassaflöde, vilket åtminstone gör värdet på slutprodukten 5-10 gånger högre.
Funktioner:
Materialkvalitet: Våra bambuskaft är kända som "Nature's Carbon" och är kända för att vara styvare och rakare än traditionella träskaft, vilket ger ett vackert och funktionellt alternativ för piltillverkning.
Exakt förberedelse: Varje axel är noggrant värmehärdad och uträtad. Rygggrupperna, som sträcker sig från 30# till 115#, är handsorterade med precision, vilket säkerställer jämn kvalitet.
Anpassningsalternativ: Du kan välja mellan ett brett utbud av ryggradsgrupper. Varje skaft levereras utan spetsar och fletching, vilket ger dig friheten att anpassa enligt din föredragna pilstil.
Överlägsen kvalitet: Våra skaft kännetecknas av sin exceptionella rakhet och styvhet, vilket gör dem idealiska för olika former av bågskytte, särskilt lämpliga för skolbågskyttekurser och i discipliner som hästbågskytte och bågjakt.
Mått och vikt: Axlarna är enhetligt 33 tum långa. Vikten varierar beroende på ryggradsgruppen (till exempel 30-35# skaft i genomsnitt 25-27 g vardera). Diametern sträcker sig från 6,5 till 7,5 mm, och varje axel innehåller 3-4 noder för att säkerställa stabilitet under flygning.
Perfekt för Bowyers: Dessa skaft är perfekta för bowyers som vill skapa avancerade bambupilar. De erbjuder flexibilitet när det gäller att skära i storlek och borra genom bambunoder, vilket kan minska vikten och öka stabiliteten, hastigheten och noggrannheten.
Beställnings- och leveransinformation:
Bearbetning och leverans: Handläggningstiden är 4-5 dagar. Leverans tar vanligtvis cirka 2-4 veckor till de flesta platser via China Post EMS express. För större beställningar kan frakt ske med båt/tåg, vilket kan ta cirka 5-8 veckor.
Frakten beräknas utifrån vikt och volym, via post, express och flygfrakt. Om den överstiger 20 kg kommer den att skickas till sjöss eller på järnväg. Det är en dörr-till-dörr-tjänst med ett spårningsnummer, vilket är bekvämt för dig att spåra online när som helst. Anpassade förfrågningar är välkomna.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.