FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
18 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Syris RD200-M1 RFID-läsare för 13,56 MHz chips Mifare®, DESFire, NTAG

990,62 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Slovenien
Varugrupp
Ny  
Varumärken
Apple - Viss
Leveranstid
5 dagar
SKU:
1379
EAN:
1379
Sista genomförande
för 1 månad sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

RD200-M1 är en stationär USB-läsare tillverkad av den pålitliga RFID-läsartillverkaren Syris Technology Corporation och fungerar på frekvensen 13,56 MHz.

Det är en tangentbordsemulatorläsare som standard och den läser chip-ID i 8 HEX-format. Läsaren innehåller en CD med många verktygsverktyg för att ställa in en läsare och SDK-programvaran.

Den stöder avläsning av 13.56 MHz RFID-chips i enlighet med ett protokoll ISO 14443 A och B, och det fungerar med chips som Mifare Classic®, Mifare DESFire®, Fudan F08 och NFC-chips som NTAG213, NTAG215, NTAG216, etc.

Några vanliga användningsområden för Syris RFID-läsare RD200-M1 är personidentifiering för tidsnärvaroapplikation och andra affärsapplikationer, tillgångsidentifiering, kontaktlösa betalningar etc.

Det sticker ut från mängden eftersom det är mycket pålitligt och det kommer med mjukvaruverktyg så att du har många alternativ för att anpassa hur det fungerar.

Med installationsprogrammet kan du ställa in formatet för läs-ID-koden på mer än 50 olika sätt, styra summern, lägga till ett prefix eller postfix, ställa in det som "Virtual COM" eller "AutoRead", koda chips etc.

Om du behöver läsa chip-ID på samma sätt som andra NFC-enheter läser (NFC-telefoner, surfplattor etc.) måste du ställa in utdataformatet till 14 HEX Reverse Byte. När installationen är klar kan den användas på olika plattformar inklusive Android, Linux och Apple operativsystem.

Syris RD200-M1 är en stationär läsare för 13,56 MHz kontaktlösa chips. Det är en USB-plug-and-play-enhet, vilket innebär att du inte behöver installera drivrutiner. Det fungerar som en tangentbordsemulator som standard, läser chip-ID och placerar det på skärmen (inuti Excel-tabellen, anteckningsblock, webbplats, applikationsinmatningsfält etc.). Den levereras med programvaruverktyg och kan också ställas in för att fungera som en seriell portemuleringsläsare.

Installationsalternativ och SDK-verktyg för programvaruutveckling

RFID-läsaren RD200-M1 används vanligtvis för att läsa chip-ID-koden i olika format och visas på en skärm. Om du vill läsa chip-ID på en Virtual COM-port kan du enkelt ändra läsarens firmware och ställa in den på det här sättet. Det finns ett annat alternativ för att ställa in läsarens arbetsläge och det kallas "AutoRead", där läsaren automatiskt läser data från ett RFID-taggminne och visar det på en skärm. Det fungerar i princip som en tangentbordsemulator för lagrade data i ett taggminne. När du kodar chipet kan du välja din egen nyckel så att de lagrade uppgifterna inte kan läsas för allmänheten eller icke-auktoriserade användare. För att läsa det krypterade innehållet måste du också använda samma nyckel på läsaren. Detta görs med installationsverktyg och när du är inställd kan du använda läsaren på vilken enhet som helst.

SYRIS RD200-M1 är som standard en tangentbordsemulatorläsare och den läser chip-ID i 8 HEX-format. Läsaren innehåller en CD med många verktygsverktyg för att ställa in en läsare och SDK-programvara.
Med installationsprogrammet kan du ställa in formatet för läs-ID-koden på mer än 50 olika sätt, styra summern, lägga till ett prefix eller postfix, ställa in det som "Virtual COM" eller "AutoRead", koda chips etc.

För att ställa in läsformatet på samma sätt som andra NFC-telefoner och surfplattor läser måste du ställa in utdataformatet till 14 HEX Reverse Byte.

När läsaren fungerar i Virtual COM-läge får du UID-koden i det grundläggande HEX-formatet och den kan inte ändras med installationsverktygen. Du måste dock ändra det efter och det kräver vanligtvis viss programmering.

Om du placerar samma tagg två gånger på läsaren på kort tid kommer den bara att läsa taggen en gång eftersom den har funktionen "Same Card Detection", vilket innebär att den inte kommer att läsa samma kort två gånger under den definierade tidsperioden.

CD:n innehåller programutvecklingsverktyg, inklusive API, exempelkoder för BCB6, VB6, VB.NET och bibliotek för VC, VB, BCB, DevC och C#.

RD200 fungerar på Apple-datorer och enheter med Android OS, även om konfiguratorn endast är avsedd för datorer. Om du ställer in läsaren på en dator behåller den också inställningarna på Apple-datorer och andra plattformar.

Teknisk specifikation

Tillverkare: Syris Technology Corp.
Produktnamn: RD200-H1-G

Arbetsfrekvens: 13,56 MHz
Läsartyp: skrivbordsläsare
Läsavstånd: upp till 7 cm
RF-protokoll: ISO14443

Gränssnitt: USB
Programvara: CD med konfigurator- och SDK-verktyg (API, support BCB6, VB6, VB.NET exempelprogram och VC, VB, BCB, DevC, C#-bibliotek.)

Inbyggd två färger LED och summer alert.

USB-firmwareuppgraderingsfunktion

Läsarens mått: 105 B x 72 H x 16 D (mm)
Förpackningens mått: 200 B x 165 H x 37 D (mm)

Läsarens vikt: 73 g
Förpackningens vikt: 215 g

Anpassad HS-kod: 8471 90 00 00

Driftstemperatur: -20 °C till 65 °C 95 % RH
Förvaringstemperatur: -30 °C till 85 °C 95 % RH

Laddningseffekt: Standard USB-ström (5V 500mA)


Bilagor
Nedladdning fil syris-rd200-m1-technical-specification.pdf


Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.