WELCOME SUMMER
-35%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Toppkvalitet 100% naturliga produkter Livsmedelskvalitet Exportpris Söt Färsk

23,64 kr /kilogram pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
10 kilogram
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Lettland
Varugrupp
Ny  
Leveranstid
7 dagar
EAN:
4549292009064
Sista genomförande
för 4 veckor sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Färska päron är förtjusande frukter som är kända för sitt söta, saftiga fruktkött och distinkta smak. Päron kommer ursprungligen från Europa och Asien men odlas nu i många tempererade regioner runt om i världen. De finns i olika former, storlekar och färger, inklusive grönt, gult, rött och brunt, beroende på sort.

När du väljer mogna päron är det viktigt att försiktigt trycka nära stjälken för att kontrollera om den är lätt mjuk, vilket tyder på mognad. Färgen på skalet kan förändras något när päronet mognar, men det ska i allmänhet vara slätt och fritt från större fläckar eller blåmärken. Vissa päronsorter, som Bartlett-päron, ändras från grönt till gult när de mognar, medan andra, som Anjou- eller Bosc-päron, behåller sin färg.

För att njuta av ett färskt päron kan du helt enkelt skölja det under kallt vatten för att ta bort smuts eller rester. Päron kan ätas med skalet på eller skalade, beroende på personliga preferenser. Fruktköttet på mogna päron är mjukt och saftigt, med en söt smak som kan variera något beroende på sort.

Färska päron kan avnjutas på egen hand som ett uppfriskande mellanmål eller läggas till fruktsallader, osttallrikar eller desserter för en utsökt söt touch. De kan också tillagas på olika sätt, inklusive pochering, bakning, grillning eller stuvning, för att skapa en rad läckra rätter.

Förutom sin härliga smak är päron ett näringsrikt val, rikt på kostfiber, vitaminer och antioxidanter. Att inkludera färska päron som en del av en balanserad kost kan bidra till matsmältningshälsa, hjärthälsa och allmänt välbefinnande.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.