FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
14 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Superrättvisa godsblandade pallar - säkra dig bästsäljaren för en framgångsrik höst- och vinteraffär


Missa inte denna Top A-produkt med geniala nya produkter och trender direkt från IAW-mässan!



Det här är inte Amazon-returer, utan aktuella toppmärken som du också kan handla framgångsrikt med och få en bra start.


Våra nya pallar, som vi får direkt från mässan, består av produktområdena hushåll - teknik - inredning och just dessa 3 produktkategorier är helt enkelt helt perfekta för kommande säsong.


Oavsett om du driver en nätbutik eller en specialvarumarknad bör dessa pallar också vara av stort intresse för en loppishandlare.

Självklart kan vi även erbjuda dig billigare pallar, men det borde stå klart för alla att du egentligen inte kan förvänta dig mycket med 200-300 eller 400 euro om du letar efter A-varor.


Med våra mässpallar får du varor som kan säljas nästan året runt och inte bara under en kort säsong.



Det finns bara 33 paletter tillgängliga och dessa paletter kommer inte att göra comeback i år i denna fantastiska mix så det är bäst att köpa dem nu.


Du har 3 års tillverkargaranti på alla elektriska apparater i våra mässpallar!


Vi kan erbjuda dig en absolut billig frakt via vår speditör på endast 69 euro per pall.






Det här är din chans att fylla på redan nu inför höstens/julshoppingsäsongens start. Alla som har jobbat länge inom detaljhandeln vet att när tiderna är tuffa investeras det alltid mycket i hemmet och i barn. Folk vill ha det bekvämt och trevligt hemma. Våra pallar är färgglatt blandade med fina artiklar från hushålls- och/eller dekorationskategorierna och är därför absolut lämpliga för den aktuella situationen/tiden. Artiklar med försäljningspriser på högst 10 till 30 euro ingår huvudsakligen, vilket exakt återspeglar den aktuella tidsandan. I regel är det mest A-gods på våra blandpallar, men det kan alltid vara så att här och en liten del av B-godset kan ingå. Observera att våra bilder är exempelbilder på pallar som vi redan sålt, eftersom vi får in nya varor nästan varje dag är det inte alltid alla pallar som fotograferas.



Tyvärr är hämtning för närvarande inte möjlig av logistiska och personalmässiga skäl. För att spara kostnader så att vi kan erbjuda dig mycket billiga varor, lagrar vi alltid våra pallar direkt hos vårt speditör i höglagret som även skickar pallarna direkt till dig. Detta gör att vi kan spara personalkostnader och föra över prisfördelen direkt till dig.



Som beskrivs i erbjudandet är frakten inom Tyskland endast 69 euro per pall.Vi kan även skicka till andra europeiska länder på begäran.


Kom igång nu, denna kampanj gäller bara så länge lagret räcker!



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.