FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
22 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

TRÄDGÅRDSSLANG

Slang finns i GRÖN eller BLÅ. + multifunktionell spray GRATIS!

(den valda färgen ska endast anges på Allegro-formuläret som är tillgängligt efter köpet - information till säljaren, i avsaknad av den valda färgen eller brist på information skickas en slumpmässig färg)

Andra slanglängder och mycket annat intressant finns på våra andra auktioner, eller under fliken "alla säljarens produkter". Det är en innovativ trädgårdsslang som sträcker sig automatiskt under påverkan av vatten 3 gånger från sin ursprungliga längd! Redan trött på tunga och vridna trädgårdsslangar är inte praktiska att använda, de är svåra att sträcka, de böjer och punkterar eller blockerar vattentrycket som avbryter ditt arbete. Slang av flexibel polyestertejp, latex och ABS-plast.

Denna kombination ger dig lätthet och en liten volym och vikt av produkten. Slangen utvecklas på egen hand, du behöver bara ansluta vattenströmmen. Efter att ha stängt av den återgår ormen till sin ursprungliga position. Perfekt för allt hushålls- och trädgårdsarbete! Oumbärlig i hemgaraget, vattning, sprinkling, bevattning av trädgården, tvätt av bilen, terrass, golv, matta. Slangen arbetar med vattentryck från 1,5 - 7bar (normalt vattentryck i hus är 2-3 bar)
Dessutom kan slangarna kombineras med varandra! (kontakt för anslutning GRATIS ingår). Dessutom innehåller uppsättningen en multifunktionell sprinkler med 7 lägen och en låsfunktion.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.