FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
23 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Unika skrapset (A+B) för Bowyers, Bamboo Fly Rod Makers, hantverkare och snickare.

från 233,49 kr /set pris utan skatt

Rekommenderat pris: 933,96 kr

Förhandlas senare
525,35 kr från 1 till 5 set
408,61 kr från 10 till 20 set
350,23 kr från 40 till 80 set
233,49 kr från 200 till 400 set

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
3 set
Tillgänglig kvantitet
200 set
Land
Kina
Varugrupp
Ny  
Leveranstid
30 dagar
SKU:
SA/B2021
Sista genomförande
för 3 veckor sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Vi presenterar våra specialdesignade skrapuppsättningar, perfekta för proffs inom bågtillverkning, tillverkning av bambuflugspön och träbearbetning. Dessa set är tillverkade av utvalt stål med hög kolhalt (SK2), känt för sin exceptionella hårdhet (över 55 grader).
Det viktigaste är att du genom att köpa och sälja någon av mina produkter enkelt kan bilda ett organiskt kretslopp av din egen verksamhet och generera ett långvarigt, stabilt och stigande kassaflöde, vilket åtminstone gör värdet på slutprodukten 5-10 gånger högre.
Satsens funktioner:
Bladen är extremt hårda, vilket säkerställer lång livslängd och effektivitet även efter långvarig användning. De kan underhållas med planslipning eller en stålfil efter behov.
Användning: Idealisk för spårsvarvning eller uppruggning av hornbågkärnor, hornremsor eller bambuflugspöspetsar. Denna process ökar kontaktytan, vilket förbättrar bindningsstyrkan – vilket är viktigt för både platta och konkava konvexa bindningsmetoder.
Typer av skrapsatser:
Typ A (3 delar/sats): Innehåller en linjal och skrapa, en bågskrapa och en bågsågtandsskrapa. Tjockleken är 2,5 mm, med en total bredd på 10,0 cm och en bågbredd på 7,0 cm. Levereras med 2 uppsättningar skruvar för enkel fastsättning på ett trähandtag.
Typ B (3 delar/sats): Innehåller en bågskrapa, en bågsågtandsskrapa (bågbredd: 7,0 cm) och en platt skrapa. Den platta skrapan är speciellt utformad för att modifiera traditionella bågkärnor eller kanter. I likhet med typ A har detta kit också en tjocklek på 2,5 mm och en total längd på 10,0 cm, med 2 uppsättningar skruvar för fixering av trähandtag.
Beställningsalternativ:
Välj mellan 2 uppsättningar av typ A eller typ B, eller en kombination av A+B. Efter köpet, skicka ett meddelande för att ange dina önskemål.
Dessa skrapsatser är inte bara funktionella utan också unika föremål i hantverksvärlden. Oavsett om du är ett erfaret proffs eller en entusiastisk gör-det-självare, kommer dessa verktyg säkerligen att förbättra ditt arbete.
Bearbetning och frakt: Handläggningstiden är 4-5 dagar. Frakt tar 2-4 veckor eller mer via China Post flygpost, stor order sjö- eller järnvägsfrakt är tillgänglig, tar 5-8 veckor med dörr-till-dörr-service. Frakten beräknas utifrån vikt och volym, via post, express och flygfrakt. Om den överstiger 20 kg kommer den att skickas till sjöss eller på järnväg. Det är en dörr-till-dörr-tjänst med ett spårningsnummer, vilket är bekvämt för dig att spåra online när som helst. Anpassade förfrågningar är välkomna.
Särskilda krav: För specifika önskemål eller krav är du välkommen att kontakta oss.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.