De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Uppmärksamma återförsäljare: Släpp loss det roliga med MegaBlow Bubble Blaster!

från 21,10 kr /styck pris utan skatt

Rekommenderat pris: 246,03 kr

Förhandlas senare
2,02 kr från 1 till 499 stycken
1,87 kr från 500 till 999 stycken
1,80 kr från 1000 till 4100 stycken

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
50 stycken
Tillgänglig kvantitet
4100 stycken
Land
Slovenien
Varugrupp
Ny  
SKU:
bubgu_100=Black bubgu_200=Gold bubgu_600=Camo
Sista genomförande
för 1 månad sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori Aktuella grossisterbjudanden
Erbjudande beskrivning

LAGER TILLGÄNGLIGT:
Svart 2469st
Guld 849st
Kamouflage 868st

Vi presenterar MegaBlow Bubble Blaster - Endless Bubbles for Endless Joy!

Varför ska du överväga att ha MegaBlow Bubble Blaster i din butik?

Bubble Blizzard: MegaBlow Bubble Blaster är utformad för att blåsa en kontinuerlig snöstorm av bubblor, vilket gör alla lekstunder till en magisk och härlig upplevelse. Se både barn och vuxna gå vilse i bubblornas fascinerande värld.

Kul för alla åldrar: Denna mångsidiga bubbelblaster ger oändligt roligt för både barn och vuxna. Oavsett om det är ett barnkalas, familjesammankomst eller bara en solig dag i parken är det det perfekta tillskottet för alla tillfällen.

Hållbar design: Denna bubbelblaster är tillverkad av högkvalitativ ABS och är byggd för att tåla timmar av bubblig spänning. Med åtta munstycken skapar den ett obegränsat antal bubblor för oavbruten underhållning.

Multifunktionell: Det är inte bara för bubblor! Använd den som en bubbelblaster eller en fläkt för att svalka dig under varma sommardagar. Den är superenkel att använda – installera bara batterierna så är du redo att börja.

Exklusivt erbjudande för återförsäljare:

Höj din butiks samling med MegaBlow Bubble Blaster, tillgänglig till ett lockande pris på 2,02 EUR per enhet vid beställning mellan 50 och 499 enheter.

Utöka ditt produktsortiment och tillgodose bubbelentusiaster med ett specialpris på 1,87 EUR per enhet när du beställer mellan 500 och 999 enheter. Den här mångsidiga blastern utlovar oändligt mycket skoj för alla.

Missa inte vårt exklusiva erbjudande på bara 1,80 EUR per enhet när du beställer 1000 till 4100 enheter. Fyll på med denna spännande leksak för att möta efterfrågan på bubbliga fester och soliga dagar.

Blås din försäljning genom taket med MegaBlow Bubble Blaster:

Lägg till en explosion av bubblor till din butiks samling med MegaBlow Bubble Blaster. Dess kontinuerliga bubbelverkan, hållbarhet och multifunktionella design gör den till ett måste för alla tillfällen. Kontakta oss idag för att säkra ditt lager av denna underhållande bubbelblaster och erbjuda dina kunder en oändlig källa till glädje.

Lagren är begränsade, så agera nu för att ta MegaBlow Bubble Blaster till din butik och göra varje dag till en bubblig fest.

Släpp loss det roliga med MegaBlow Bubble Blaster! Denna spännande leksak skapar en kontinuerlig snöstorm av bubblor, vilket gör den perfekt för både barn och vuxna. Den är tillverkad av slitstark ABS med åtta munstycken och lovar oändlig underhållning. Dessutom fungerar den som en fläkt för att hålla dig sval under varma sommardagar. Med specialpriser för återförsäljare är det nu den perfekta tiden att lägga till MegaBlow Bubble Blaster till din butiks samling. Missa inte denna möjlighet att öka din försäljning och ge glädje till dina kunder. Agera snabbt för att säkra ditt lager och gör varje dag till en bubblande fest!



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.