FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
25 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Utvändig färg Noua

8,74 kr /liter pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
30 liter
Tillgänglig kvantitet
1000 liter
Land
Rumänien
Varugrupp
Ny  
Leveranstid
15 dagar
SKU:
C1525613
Sista genomförande
för 8 månader sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Det är en tvättbar färg för fasader med följande egenskaper: tvättbarhet god motståndskraft mot fysisk, kemisk och väderbeständighet, bra nötning, bra döljande kraft, snabbtorkning, vattenångpermeabilitet, god vidhäftning till underlaget, en uni¬formă-film ytterligare, matt, som fylls mycket bra i porerna.

Användningsområden: används för fasader och invändiga ytor som efterbehandling utsätts för slitage (t.ex. byggnader). Det rekommenderas för alla väggytor, vanliga, tegel, gips, gips etc. Den kan appliceras konsekvent över gammalt murverk. Rekommenderas inte uti¬lizarea lackeringsverkstad Uttag och andra delar av fasaden som kommer i kontakt med golvet säkerställs först efter lämplig tätning.

Ytbehandlingsbas: Ny färg kan appliceras på ytor jämn, ren, torr och bärförmåga (utan ämnen som kan förhindra vidhäftning: fett, bitumen, damm etc.).

Instruktioner för användning: Före användning ska innehållet i hinken blandas noggrant. Blanda inte med andra färger. Oavsett typ måste ytorna grundas med Primer akrylfärger Expert. Efter applicering rekommenderas primern att deras torkningstid mellan 4 och 6 timmar. Ny yttre färg appliceras med pensel, rulle eller sprayas i två lager luft mindre. För att förhindra beten och avlagringar appliceras varje färgbeläggning i ett enda steg (utan avbrott). Vid behov kan det tillsättas upp till 10% vatten för att få en mer flytande konsistens och sedan homogenisera. Det finns en paus recoman¬dată 2 timmar mellan appliceringen av lager (vid en temperatur av 20 ° C och en relativ fuktighet på 60%).

Område: Ny yttre färg kan täcka 10 till 12 m2 / L i ett lager, beroende på typ och kvalitet på stödet. Förpackning: plasthink. Förvaring: I en sval, torr, temparatur mellan 5 ° C och 30 ° C i originalförpackningen, oöppnad. Va¬labilitate inom 24 månader från tillverkningsdatumet med villkoren för förpackning och depozitare uppfyller. Se tillverkningsdatum och partier märkta på förpackningen.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.