FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
25 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Vibration Trainer Multifunktionsträningsbänk med fjärrkontroll

577,06 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
10 stycken
Tillgänglig kvantitet
444 stycken
Land
Ungern
Varugrupp
Ny  
SKU:
holm2037
EAN:
=VLOOKUP(A40,Munka1!D:E,2,FALSE)
Sista genomförande
för 5 dagar sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Vibrationstränare träningsbänk om du vill göra något för din hälsa
Med denna nya metod kan du effektivt forma din kropp. Tack vare vibrationer kan effektiviteten hos vibrationstränarens träningsbänk vara flera gånger högre än för traditionella träningsformer, och det slappnar av musklerna efter ansträngande arbete, sport eller tung fysisk ansträngning, så att din kropp lättare kan regenerera och du kan känna dig utvilad igen.

Användningen av vibrationsträningsbänken förbättrar balans och koordination, stimulerar blodcirkulationen och matsmältningen och håller också kvar och stärker djupt liggande muskler som är svåra att nå med andra träningsformer. Du kan träna och forma din kropp med mycket mindre träning, mindre tid och mindre ansträngande än traditionella träningsformer. Vibrationsträning är mild, slappnar behagligt av kroppen, så att du kan använda den som ett sätt att kyla ner ett hårdare träningspass.

Eftersom det ökar blodcirkulationen kan det förbättra ditt allmänna välbefinnande avsevärt efter bara några sessioner. Du kommer att känna dig mer utvilad, vältränad och aktiv. Det hjälper till att bekämpa allmän trötthet och stress, ökar din energi och behagliga stickningar påverkar hela dagen. Med ökad blodcirkulation ökar syretillförseln i kroppen, fler näringsämnen når celler och vävnader.
Den reflexiva, mycket snabba följden av muskelsammandragningar och arbete ökar musklernas flexibilitet och uthållighet. Det förhindrar utvecklingen av muskelsvaghet samtidigt som det inte lägger lika mycket belastning på hjärtat och lederna som en traditionell träning. Musklerna förblir spända och ungdomliga, du kan prestera bättre i sport och på jobbet, eller du kan göra bättre efteråt även från en tung fysisk hållning. Starka muskler håller skelettsystemet robust, så de hjälper också till att förebygga problem.

Blodcirkulationen i lederna ökar, produktionen av synovialvätska ökar, vilket hjälper till att förhindra slitage och förkalkning av lederna och undvika efterföljande smärtor som uppstår av dem.
På grund av dess blodcirkulationsförbättrande effekt stimulerar och reglerar den ämnesomsättningen, hjälper till att bränna fett och därmed minska vikten, och det kan också vara effektivt mot celluliter, eftersom huden på grund av dess fördelaktiga effekt på bindväv blir fast och elastisk, kroppen behåller sin ungdom, så synliga åldringsprocesser kan också försenas.
Vibrationsträningsbänken ska användas med böjda ben eller i en ställning som utlöser kroppens balanshållningsreflexer när den vibrerar. Vibrationerna utlöser många muskelsammandragningar i kroppen på kort tid, så du kan uppnå flera gånger effekten av ett traditionellt träningspass med bara några minuters träning om dagen. 
Därför, med förbehåll för medicinskt samtycke, kan dess användning rekommenderas även för äldre. För optimal effekt rekommenderas att använda produkten minst 3-4 gånger i veckan i flera minuter.
Träningsbänken har en fjärrkontroll som gör att du enkelt kan justera vibrationsintensiteten i 20 steg, så att du kan tillämpa den lämpligaste träningsformen efter dina behov varje gång. Viktiga funktioner:- Stimulerar muskler med vibrationer- Förbättrar blodcirkulationen, stimulerar ämnesomsättningen- Stärker, stramar och håller musklerna unga- Belastar inte hjärtat och lederna- Stärker försiktigt, tröttnar inte- Lindrar stress, minskar trötthet- Förbättrar balanssinnet och koordinationen- Hjälper till att bryta ner fett och därmed minska vikten- Bekämpar celluliter genom att stimulera blodcirkulationen- Håller ungdomlig och fräsch kropp- 20 justerbara växlar- Maximal lastkapacitet: 120 kg
Paketets innehåll:- 1 x vibrationstränare- 1 x fjärrkontroll- 1 x strömförsörjning
Färg: Vit, Röd

Enheten innehåller inte gummifibrer!



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.