WEEKEND SALE
-25%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Videointercom med IP PNI House 900 trådlöst P2P-kort och visning på

965,84 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
25 stycken
Land
Rumänien
Varugrupp
Ny  
Leveranstid
5 dagar
SKU:
PNI-IV900R
EAN:
5949066511622
Sista genomförande
För över en månad sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning


Dedikerade applikationer
Genom att trycka på dörrklockans knapp kommer både den inre dörrklockan och den dedikerade applikationen som är öppen på din telefon / smartphone att ringa: Yoosee

Mörkerseende
Videointercom med IP, PNI House 900, är utrustad med 6 infraröda lysdioder, som gör att du kan se bilder på natten, med klarhet och mycket god kvalitet med besökare / gäster. Kommunikation med den inre dörrklockan är trådlös.

Kortövervakning och fotografering
PNI House 900 har en microSD-kortplats där du kan sätta in ett kort upp till 64 GB (ingår ej) , där du kan spela in bilder automatiskt beroende på konfiguration. Genom att trycka på dörrklockans knapp ringer både den inre dörrklockan och den dedikerade applikationen som är öppen på din telefon / smartphone: Yosee eller SMARTHOME PNI.

Skydd vid regn
PNI House 900 drar nytta av ip66-skyddsklass, vilket gör den motståndskraftig mot damm och vatten under de tuffaste förhållandena. Driftstemperaturen klassificeras mellan -10 och +50°C

Valbar ringsignal
Dörrklockans enhet har 52 musikaliska toner som du kan ställa in genom att trycka på den dedikerade knappen, du kan också justera ringsignalvolymen,Det fungerar på ett avstånd av upp till 100 m i det öppna fältet och minskar beroende på hinder.  Strömförsörjningen är tillverkad av 3 batterier / ackumulatorer typ AAA / R3. (ingår ej)

Exempel på montering
PNI House 900 intercom har möjlighet att styra tillgången till personer i lokalerna eller vid utgången av lokalerna med hjälp av ett Fail Safe eller Fail Secure elektromagnetiskt lås och en åtkomstknapp som kan anslutas till den.
Åtkomst / öppning av yale kan tillåtas / beställas från den dedikerade applikationen, efter ett samtal från intercom, från videoläget på Ful-skärmen, tryck på tangenten (Ios) eller Dörr (Android) -symbolen.
 



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.