WEEKEND SALE
-25%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Videoövervakningskamera PNI IP2MP 1080P med varifokal IP 2,8 - 12 mm

579,49 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
100 stycken
Land
Rumänien
Varugrupp
Ny  
Leveranstid
5 dagar
SKU:
PNI-IP2MPXV
EAN:
5949066505638
Sista genomförande
För över en månad sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning


Åtkomst- och kontrollmetoder
IP2MP PNI-kameran kan styras från mobila enheter via vMEyeCloud-applikationen som är kompatibel med Android och iOS och från datorn via General CMS-programvaran. Du hittar CMS-installationsfilen på CD: n som ingår i paketet eller så kan du ladda ner den från vår webbplats, från produktsidan, nedladdningsavsnittet.

Varifokala linser
PNI IP2MP-videokameran är utrustad med varifokala linser 2,8 - 12 mm som låter dig ställa in zoom och fokus i önskade punkter.

P2P-funktion och full HD-upplösning
IP PNI IP2MP-kamera nås direkt via P2P-anslutning utan att behöva konfigurera routern. Genom att ange användarnamn och lösenord har du enkel åtkomst till alla funktioner i rummet.

Visa även i svagt ljus
IP PNI IP2MP ip-kameran är utrustad med 42 infraröda lysdioder, som låter dig se på natten, på ett avstånd av upp till 50 m. Den kan användas för övervakning av hemmet, kontor, fabriker, butiker, sjukhus etc. Enkelt, bekvämt och i realtid.

Fjärrkontroll
Du kan övervaka och styra din kamera från vilken webbläsare som helst (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari) eller med dedikerad programvara för Windows, Android eller iOS, var som helst i världen.

Fjärrinspelning på PC eller NVR
Du kan spela in bilderna som tagits av videokameran på en dator, via Internet (förutsatt att den är påslagen under hela inspelningen) eller på en NVR (förutsatt att den har installerat minst en hårddisk inställd på läs- och skrivläge).

Utomhus och inomhus
Du kan använda produkten för övervakning av inomhus- och utomhusutrymmen. IP66-skyddsklassen garanterar isolering av rummets inre komponenter från fukt och damm.

Kompatibel matare
Om du använder kameran i fristående läge rekommenderar vi att du använder en 12V 2 A-kompatibel matare eller modellen från PNI Feeder 220V - 12V 5A för övervakningskameror och DVR (Produktkod: PNI-ACCTVALIM).



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.