WEEKEND SALE
-25%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Videoövervakningskamera PNI IP930W 1080P 2 MP med IP P2P PTZ trådlöst

386,33 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
100 stycken
Land
Rumänien
Varugrupp
Ny  
Leveranstid
5 dagar
SKU:
PNI-IP930W
EAN:
5949066514814
Sista genomförande
För över en månad sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning


Kompatibel applikation
För att komma åt, övervaka och styra kameran på distans via Internet från vilken mobil enhet som helst med Android- eller iOS-operativsystem har du till ditt förfogande gratisapplikationen YI IoT och programvara för PC / laptop med Windows med samma namn, som kan laddas ner från produktsidan.

Intelligent rörelsespårning
IP930W-kameran har en speciell och unik funktion, nämligen intelligent rörelsespårning. Vad exakt gör det? Kameran roterar efter objektet, personen, djuret som rör sig i ramen och följer det tills det lämnar det övervakade området.  Naturligtvis saknas det inte funktionen att varna på smarttelefonen för rörelsedetektering och bara spara videor för rörelsedetektering.

Dubbelriktad kommunikation
Tack vare inspelningsfunktionen i slingan spelar kameran in kontinuerligt, tar bort de äldsta inspelningarna och sparar de nyare utan något ingripande från användaren.

Full HD-upplösning
Ip930W-kamera tar och spelar in videor med maximal upplösning Full HD 1920 x 1080 pixlar, vilket garanterar en bild av mycket god kvalitet.

Registrering i slingan
Tack vare inspelningsfunktionen i slingan spelar kameran in kontinuerligt, tar bort de äldsta inspelningarna och sparar de nyare utan något ingripande från användaren.

Visa även i svagt ljus
IP PNI IP930W ip-kameran är utrustad med 2 infraröda lysdioder, som låter dig se på natten, på ett avstånd av upp till 5 - 10 m (avståndet varierar beroende på färg på föremål, väggar, omgivande ljus etc.). Den kan användas för övervakning av hemmet, kontor, fabriker, butiker, sjukhus etc. Enkelt, bekvämt och i realtid.

PTZ-rotationskapacitet
Kameran ger användaren möjlighet att fjärrstyra rotationen i en vinkel på 355 ° horisontellt och 155 ° vertikalt för en mycket större och nästan fullständig bild av det skyddade utrymmet. En annan användbar funktion är den digitala zoomfunktionen, som gör det möjligt att zooma in för mer information.

Lokal eller fjärrinspelning
Ip930W-kameran är utrustad med microSD-kortplats som gör att du kan spela in bilder för att titta senare genom att sätta i ett minneskort på max 64 GB som köpts separat. Du kan också spela in bilderna på en dator via Internet, men den måste vara på under hela inspelningen.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.