FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
24 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Njut nu av timmar av musik utan att skada dina hörsnäckor. Den har benledningsteknik som skapar vibrationer för att överföra ljud genom benen i ansiktet (käkben och kindben) direkt till innerörat. Wrap-around-designen gör den extremt lätt, flexibel och ger en anpassad och säker passform.

DETALJER
Har du någonsin haft hörlurar som inte passar eller faller ut? Eller har du ett headset som blir smutsigt av att vara inuti örat? Eller visste du att konventionella hörlurar kan orsaka långvariga hörselskador på dina trumhinnor utan att du ens skulle veta det?

FUNKTIONER:
Benledningsteknik: Njut nu av timmar av musik utan att skada dina hörsnäckor. Den har benledningsteknik som skapar vibrationer för att överföra ljud genom benen i ansiktet (käkben och kindben) direkt till innerörat. Wrap-around-designen gör den extremt lätt, flexibel och ger en anpassad och säker passform.

Oöverträffad komfort och stabilitet: Den ergonomiska designen ger ultimat komfort och ser till att den sitter på plats, oavsett vad. Oavsett om du gör ett intensivt träningspass, vandrar, springer, klättrar, åker skridskor, kör bil eller mer och USB-driven vilket gör den perfekt för alla situationer.

Bluetooth 5.0-anslutning: Njut av handsfree-upplevelsen. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver du aldrig nå din enhet om och om igen. Den ansluts enkelt till smartphones, surfplattor och andra Bluetooth-aktiverade enheter på nolltid.

SPECIFIKATIONER:
Arbetstid: ≥7 timmar
Laddningstid: 0,8 timmar
Bluetooth-version: V5.0
Arbetsområde: 10 meter
Standby-tid (avstängt läge): 2800 timmar
Standby-tid (anslutet tillstånd): 180 timmar
Vattentät: IPX5
Typ: Trådlösa hörlurar med öppet öra
Laddning Voltage: DC 5V
Frekvens: 20HZ-20kHz
Mikrofonens känslighet: 42dB
Nettovikt: 16 g



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.