FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
8 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Wok-induktion 32,5 cm, wokpanna med avtagbart trähandtag, järngryta i kolstål med glaslock, obelagd, svart
takfönster 12233 32cm
Skick: A-vara, helt nya varor.
Enhetspris: 9,00 €
Antal stycken på pall: 96 stycken

Om denna artikel

Högkvalitativt kolstål - Tillverkat av högkvalitativt kolstål, ytan är behandlad med dubbeloxidation och nitrering, och efter högtemperatursmältning, polering och raffinering tre gånger säkerställer den utmärkt hållbarhet och rostbeständighet.
100 % giftfri - ingen beläggning, 100 % fri från giftiga kemikalier som PFOA och PFOS. Hårdheten är fyra gånger högre än för vanligt järn. Den kan användas med vilken spatel och rengöringsverktyg som helst utan att oroa sig för repor och deformation. Med ökande frekvens blir woken en non-stick belagd wok.
Detaljerad design - Det avtagbara trähandtaget är speciellt designat för enkel förvaring. Lätt att ta isär utan verktyg. Hängringen är för upphängningsförvaring och lätt att torka. Det extra handtaget hjälper till när du flyttar eller förvarar woken, det ergonomiska halkfria trähandtaget håller den sval under tillagning i hög temperatur samtidigt som den ger ett säkert och bekvämt grepp.
Energisnål wok - platt bas som passar alla typer av spisar, inklusive induktionsspisar, gasspisar, elektriska spisar, glaskeramiska spisar etc.; Ytan på woken är slät och glänsande, inte lätt att fästa, mindre olja används vid matlagning. Snabb och jämn uppvärmning.
Lätt att rengöra - Krydda woken före användning, för med korrekt användning och skötsel kan woken bli en fysisk non-stick wok och uppnå en snabb rengöringseffekt.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.