FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
25 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Utforska din instinkt
Militär seghet / 10 ATM Vattenbeständighet Mätning av blodsyremättnad
ÄVENTYRSKLART DESIGN
Uthållighet för att matcha din egen
Formen på Amazfit T-Rex Pro är tuff och solid med distinkta vinklar. Efter att ha klarat 15 militära tester1 kan klockan slåss med dig genom heta öknar, fuktiga regnskogar och polära glaciärer. Bevittna uthållighet som trotsar elementen med lätthet.
* Relevant information om detta ämne kommer från följande rapport: H202005252293-01SV-G2. Långvarig exponering rekommenderas inte eftersom det kan skada klockan och dess komponenter.
Tuffhet inifrån och ut
Amazfit T-Rex Pro är en titanisk kombination av praktisk, styrka och komfort.
Den yttre ramen genomgår en metallsprutningsprocess, vilket förstärker de rika texturerna hos den lätta 60g klockkroppen.
Tydligheten på den 1,3-tums HD AMOLED-färgskärmen, med dess alltid påslagna skärm, säkerställer att du inte behöver stoppa din aktivitet för att kontrollera viktig information.
Amazfit T-Rex Pro åtföljs av ett hudvänligt silikonband med en svetttransporterande design för att säkerställa att den förblir torr och bekväm.
DIN PARTNER I UTFORSKNING
Gå på vägen och möta vad som än kommer
Amazfit T-Rex Pro är en utforskningspartner på hög nivå som stöder fyra globala satellitnavigeringssystem, 10 ATM vattenbeständighet2, ett mätningssystem för blodsyremättnad3, en väderspårare4, en soluppgångs- och solnedgångsmonitor4, en aktuell månfasvisning5, en kompass och barometrisk höjdmätare, ultralång batteritid på 18 dagar6 vid normal användning och över 100 olika sportlägen7.
Utforska det okända
De fyra globala satellitnavigeringssystem som stöds erbjuder snabb positionering med hög noggrannhet. Oavsett var du går vet du alltid var du är8.
Ride the Tide and Make a Splash
Med en klass på 10 ATM är Amazfit T-Rex Pro vattentät till ett djup på upp till 100 meter2, så att ni kan surfa, simma eller utforska den mystiska undervattensvärlden tillsammans.
Gå upp på ett säkert sätt med mättnad av blodsyremättnad3
I höghöjdsområden kommer varje meter du reser uppåt med större utmaningar. Amazfit T-Rex Pro kommer därför att varna dig när den upptäcker att du upplever stora höjdförändringar9 och uppmanar dig att ta mättnadstestet för blodsyre. Detta test kan också tas när du känner dig obekväm, för att bättre skydda din kropp.
Träna till fullo och spåra dina rörelser
Amazfit T-Rex Pro har över 100 sportlägen7 och kan användas för att övervaka kritiska data som träningspuls, tillryggalagd sträcka, rörelsehastighet och förbrända kalorier i realtid för de flesta sportlägen, för att hjälpa dig att spåra och förbättra dina atletisk prestation.
FirstBeat™-algoritmen utvärderar specialiserade data som ditt maximala syreupptag10, full återhämtningstid och träningsbelastning, för att kvantifiera dina prestationer efter varje utmaning.
Vår senaste egenutvecklade ExerSense™ träningsigenkänningsalgoritm känner automatiskt igen åtta sportlägen och registrerar motsvarande träningsdata11.
SKYDDA DIN HÄLSA OCH håll dig i form
Håll dina framsteg på topp med hjärtfrekvensövervakning12
Amazfit T-Rex Pro erbjuder 24-timmars pulsövervakning och kan ge omedelbara varningar för hög puls. Hjärthälsa har högsta prioritet, och därför spårar din Amazfit T-Rex Pro den hela tiden och kan även registrera din pulsvariation (HRV) under dagen för att övervaka din stressnivå. Att lära sig slappna av är det första steget för att skydda din hälsa.
Få personliga utvärderingar med PAI13
PAI är ett hälsobedömningssystem som använder en algoritm för att omvandla komplex information som hjärtfrekvens, aktivitetslängd och andra hälsodata till ett enda numeriskt värde unikt för varje användare. PAI-hälsobedömningssystemet stöder de flesta träningslägen, oavsett tid eller plats, och skapar dessutom en anpassad hälsoutvärdering för varje användare för att erbjuda en personlig användarupplevelse.
Förstå din vila med sömnkvalitetsövervakning14
Sömnkvalitet är avgörande för hälsan, och därför fungerar Amazfit T-Rex Pro som din personliga sömnassistent. Klockan kan känna igen olika sömntillstånd - såsom ljus-, djup- och REM-sömnstadierna, såväl som tupplurar på dagen, och övervakar eventuella andningsproblem under din sömn15.
Din ultimata personliga assistent
Amazfit T-Rex Pro meddelar dig om alla inkommande textmeddelanden eller samtal, schemalagda larm och händelser, för att förhindra att du missar viktig information. Den kan också enkelt styra musikuppspelningen på din mobiltelefon via Bluetooth, så att du kan njuta av dina favoritspellistor när du är på språng.
Specifikationer:

Mått: 47,7 X 47,7 X 13,5 mm
Vikt: 59,4g (med rem)
Kroppsmaterial: Polykarbonat
Remmaterial: Silikongummi
Remlängd: 122 mm (lång), 78 mm (kort)
Bandets bredd: 22 mm
Vattentäthetsgrad: 10 ATM
Pekskärm: Härdat glas + anti-fingeravtrycksbeläggning
Skärm: 1,3" HD AMOLED-skärm
Upplösning: 360 X 360
Alw



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.