MAY SALE
-30%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Byt till smart automatisk hemstädning

2-i-1 sop- och moppfunktion
2100Pa Kraftfullt sug
LDS lasernavigering
Tillbehör och förbrukningsvaror
MultiMap-stöd
Automatisk laddning och återuppta
Smart app och röststyrning
Antifall och antikollidsensorer

2-i-1 sopning och moppning

Sotning och moppningsläge – fungerar med 2-i-1-tank
Endast sopning - 550 ml stor dammlåda
Endast moppning - 2-i-1 tank

Tillbehör och förbrukningsvaror
Lätt att köpa förbrukningsmaterial och reservdelar som mellanborstar, HEPA-filter, våt- och torrmopp, rengöringsborstar direkt från Mi.com.
Intelligent kartläggning och ruttplanering
Det nya LDS lasernavigationssystemet fungerar med en uppgraderad SLAM-algoritm för kartläggning i realtid, snabbare hastighet, högre noggrannhet och längre skanningsräckvidd. Roboten hanterar komplicerade omgivningar smart och skannar hela golvet noggrant.

8 m – skanningsräckvidd
6×360°/s - Skanningsfrekvens
2016 gånger/s – Samplingsfrekvens
≤2 % – noggrannhetsavvikelse

MultiMap-stöd
Mi Robot Vacuum-Mop P kan konstruera och lagra upp till 10 olika kartor för ditt duplex/flervåningshem. Denna exklusiva minneslagringsfunktion befriar dig från besväret med att kartlägga om alla golv vid varje användning och därigenom eliminera manuell ansträngning.
Automatisk laddning och återuppta funktion
Enheten kan automatiskt gå till sin laddningspunkt och återuppta städningen från brytpunkten om den någonsin tar slut på batteriet halvvägs.

Återupptas från brytpunkten
Automatisk laddning

Ultimate Power Machine
Med ett kraftfullt 2100Pa sug och avancerad borstlös motor kan du få en grundlig rengöring av damm och skräp på nolltid. Detta tillsammans med 3200mAh-batteriet gör ditt liv enklare.
Utrustad med Anti-Collision, Anti-Drop och andra högprecisionssensorer
De 12 uppsättningarna av högprecisionssensorer hjälper till att ge en exakt bild av omgivningen. Drivs av en anti-kollision och en anti-dropp sensor, enheten gör exakt navigering, korsar hinder upp till 2 cm höjd, undviker fall från trappan och känner av den omgivande miljön intelligent.
Smart elektroniskt styrd vattentank
Konstruerad med en elektroniskt styrd pump, den kommer med 3 växlar med vattendispenseringslägen och en mekanism för att förhindra igensättning av vatten. Välj lägen baserat på rengöringsintensiteten och vilken typ av golv du vill rengöra.

Smart elektroniskt vattentank
3 växlar vattenförsörjning
Elektroniskt styrd pump
Intelligent vattendispensering

Smart app och röststyrning
Anslut till Mi Home-appen för att utforska en uppsjö av alternativ som fjärrkontroll, realtidskartläggning, sekundär rensning, enhetsutjämning, DND, etc. Den är också designad för att fungera med Google Assistant och Alexa, så du kan styra detta med din röst.
Kantrengöring
Enheten kan användas för att rengöra hörnen effektivt. Med alternativet "Vakuum längs kanterna" i Mi Home-appen kan du kartlägga ditt hem snabbt vilket skulle minska kartläggningstiden med 60 %
Punktrengöring – Rengör på en utvald plats
Zonrengöring – Välj ett område i Mi Home-appen så rengör enheten den valda zonen
Schemaläggning
Ställ in en städtid efter dina behov
Modern Pro Cleaning SolutionMi Robot Vacuum-Mop P är ett modernt underverk med otroliga funktioner som gör ditt dagliga liv mycket enklare än tidigare. Den är laddad med funktioner som 2-i-1 sopning och moppning som gör de dagliga sysslorna som att sopa, moppa, sopa och moppa utan ansträngning. Den är utrustad med ett LDS-lasernavigationssystem som fungerar med en uppgraderad SLAM-algoritm för kartläggning i realtid, snabbare skanning och längre skanningsräckvidd.Mi Robot Vacuum-Mop P-funktioner: Den Roboten kommer med en professionell moppningsbana design speciellt skapad för indiska hem.Den är utrustad med 12 uppsättningar av högprecisionssensorer som hjälper till att ge en korrekt bild av omgivningen.Den drivs också av en anti-kollisions- och anti-droppsensor och korsar hinder upp till 2 cm i höjd. Vakuumroboten har en kraftfull databehandlingskapacitet och drivs av en Cortex-A7-processor och Mali 400 GPU. Med ett kraftfullt sug på 2100Pa och en smart elektroniskt styrd vattentank gör denna robot ditt liv väldigt enkelt. Du kan också ansluta till Mi Home-appen att utforska en uppsjö av alternativ som fjärrkontroll, realtidskartläggning, schemalagd städning, punktstädning etc. Du kan också välja att slå samman, dela eller namnge ett rum för städning. Den dynamiska vägplaneringen hjälper till att följa olika vägar för olika lägen. Enheten kan automatiskt ladda och återuppta när det behövs. Du kan också ställa in virtuella väggar eller begränsade områden runt föremål för att undvika att rengöra begränsade områden som mattor eller toaletter. Vakuumroboten har en kraftfull databehandlingskapacitet och drivs av en Cortex-A7-processor och Mali 400 GPU.
Specifikationer:

Namn: Mi Robot Vacuum-Mop P
Mått: Ø 350 X 94,5mm
Batterikapacitet: 3200mAh
Wi-Fi: 2,4 GHz 802.11 b/g/n
Speltid: 60-130 minuter
Vikt: 3,6 kg



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.