FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
16 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Levla upp din rengöring med sonisk moppning
En sonisk havsförändring i robotrengöring
För att flytta torkad smuts räcker det inte med dammsugning. Du måste skrubba. Roborock S7:s ljudteknik skrubbar golv upp till 3 000 gånger per minut1. Eliminera torkad smuts som vissa robotar kan lämna efter sig, från kaffe till leriga fotspår och mer. I kombination med Roborocks första automatiska lyftmopp är kraftfull moppning din med en helt ny nivå av bekvämlighet. Lägg till dess huvudborste helt i gummi och 2500Pa2 HyperForce-sug™, så har du en riktig djuprengöringsmaskin.

Sonisk moppningsteknik1
Intelligent mopplyftning
Ultraljud mattan erkännande
Ny gummiborste
Uppgraderad flytande borste

Vi presenterar VibraRiseEffortlessly Kraftfull
Mopp med ljudets kraft1
Sonisk vibrationsteknik förvandlar robotmoppning. Inget mer släpande runt en våt trasa. Nu skrubbar din mopp upp till 3 000 gånger per minut. Matas av en 300 ml elektronisk vattentank, rengör den golv djupt och effektivt.
Redo att resa sig upp
Den intelligenta moppen lyfter3 när mattan upptäcks, så att du kan moppa hårda golv och dammsuga mattor i en enda rengöring4. Det höjs också när det är dockat och när det är klart, så att du kan säga adjö till fula plastmattor och smutsiga ränder.
Certifierade Bakterier Buster
Kör allergener och bakterier från ditt hem varje gång du rengör med VibraRise-moppen. Visat sig ta bort*:

Allergen
Procent borttagen
Bakterier
Procent borttagen

Damm kvalster
99.6%
E. Coli
>99,9%

Katt mjäll
99.7%
Staphylococcus epidermidis
>99,9%

Gräs pollen
>99,99%
Bacillus subtilis
>99,9%

Hund Danderr
98.6%

*Testad med sonisk moppning med intensiv skrubbintensitet och djup moppläge på hårt golv.
Ultraljud mattan erkännande
Med hjälp av ultraljudsljud identifierar S7 mattor med extraordinär noggrannhet. Vad det gör härnäst är upp till dig. Lyft moppen och börja dammsuga3,4, vänd dig om för att fokusera på hårda golv eller till och med fortsätta moppa. Det som fungerar bäst för ditt hem.
Uppgraderade flytande borstpinnar närmare rengöring bättre
För att agitera smuts måste en borste hålla sig nära golvet. Uppgraderad för att tillåta flera rörelseplan, spårar S7: s nya flytande huvudborste marken tätt, även på ojämna ytor, för att ge en bättre rengöring.
Helt ny helt gummiborsteLångvarig smutsbusting
Borta är den gamla, borstade designen, ersatt med en finned helt gummi. Det är mer hållbart. Dess spiralblad agiterar bättre. Och det är ännu bättre på att undvika hårtrassel5.
Hårt drivande sug
Utrustad med Roborocks HyperForce-sugsystem™ använder S7 2500 Pa2 sug för att fånga fint damm på hårda golv, hår från mattor och allt däremellan.
Rengör på och på och på
Större betyder mindre arbete för dig. En soptunna på 470 ml lagrar damm dag efter dag. En 300 ml vattentank kan djuprengöra upp till 200 kvm (2150 kvm)6 på en session. Att driva allt är ett 5200mAh Li-ion-batteri som stiger på i upp till 3 timmar7 på en enda laddning.

470 ml - soptunna
5200mAh - ström
300 ml - vattentank

Total kontroll till hands precisionskartläggning
Pinpoint exakt LiDAR-navigering skapar detaljerade kartor över ditt hem och identifierar dina rum på upp till fyra nivåer.
Roborock automatisk tom docka

Rengör ofta.
Tomt sällan.

Roborock S7 +

Sonisk moppning.
Mopplyftning.
Automatisk tömning.

Höjdpunkter:

PreciSense™ LiDAR-navigering
Automatisk rumsigenkänning
Scratchsafe™ hjul och borstar
Sensient™ sensormatris
Tvättbart E118-klassat luftfilter
Adaptiva ruttalgoritmer
Automatisk påfyllning
Barnlås
Statusindikatorlampor

* Endast rendering. Slutlig produktdesign kan komma att ändras.
1. Baserat på intern testning utförd av tillverkaren. Termen avser att den integrerade moppmodulen kan drivas för att producera höghastighets fram- och återgående vibrationer på upp till 3000 gånger / min, dvs. upp till en frekvens på 50Hz som ligger inom ett "soniskt" intervall (20 till 20.000Hz).2. Baserat på intern testning utförd av tillverkaren enligt IEC 62885-2: 2016 / 5.8 standarder.3. Baserat på interna tester utförda av tillverkaren kan moppmodulen lyftas upp till 5 mm.4. Lämplig för låghöga mattor som inte är högre än 4 mm,5. Jämfört med Roborocks föregångare.6. Baserat på interna tester utförda på hårda golv med full vattentank, fullt batteri och lågt vattenflöde. Faktiska resultat kan variera beroende på rummets egenskaper. Räckvidd är en uppskattning som bygger på antagandet att 20% av området är täckt av möbler och inte behöver moppas.7. Baserat på interna tester utförda av tillverkaren i tyst läge på hårda golv med fullt batteri och utan moppsystem anslutet. De faktiska resultaten kan variera beroende på hemmiljö.8. Testad av en oberoende tredje part enligt EN 1822-1: 2009-standarder.
Specifikationer: 

Tillbehörstyper: soptunna, moppningsplatta, rullborste, sidoborste, sopmaskin, vattentank
Material : ABS, Övriga
Funktion: Mopp



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.