FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
23 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Mjuk och skön
Xiaomi 8H Travel U-Shaped Pillow är en mjuk och bekväm kudde som kan tas med var som helst. Det är både en skön kudde för hemmet, men också för att resa med flyget eller en lång bussresa. Kudden kan användas antingen platt, ihoprullad eller klickas på plats. Använd den till exempelvis nacke, rygg, ben eller som stöd för armarna vid skrivbordet. På så sätt förebygger du trötthet och muskelvärk.
Materialen har hög kvalitet och låg vikt. Kudden har en Nifco Professional fästklämma som är tillverkad i Japan och tål en mängd olika miljöförhållanden. Längden på klämman kan enkelt justeras för en bekväm hållning.
Tillverkad av slitstarka material
Fodralet till Xiaomi 8H Travel U-formad kudde är tillverkat av 100% bomull från Kina. Tyget är mjukt, flexibelt och andas och är 20% tjockare än vanligt vilket ger extra komfort. Användningen av S & Z-mönster gör omslaget starkt, flexibelt och luddtåligt. Under vävningsprocessen används polygiene som förhindrar luktframkallande bakterier och håller kudden alltid fräsch. Dessutom är överdraget tvättbart tack vare dragkedjan och därmed lätt att hålla rent.
Dessutom är innerhöljet tillverkat av Spandex som är flexibelt och slitstarkt. För fyllningen består av latexpartiklar som ger en jämn fördelning, elasticitet och andningsförmåga. Latexpartiklar anpassar sig faktiskt till formen på nacke, rygg eller ben, vilket ger bra stöd.

Kan användas både platt, ihoprullad och ombonad för olika kroppsdelar
Japantillverkat Nifco Professional fästklämma
100 % mjukt och luddbeständigt bomullsöverdrag
Tvättbar tack vare dragkedjan
Spandex tillverkat innerskydd
Fyllning gjord av latexpartiklar som anpassar sig efter din kropps form



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.