FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
25 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Effektiv, antibakteriell tvål dispenseras när din hand sträcks ut
Beröringsfri design är mer sanitär / Effektiv för att döda 99,9 % av alla bakterier / Fuktgivande och bekväma växtextrakt
* Inkluderar tvålautomat × 1
Mi Automatic Soap Dispenser Kit, vinnare av 2018 års Good Design Award
Som en beröringsfri automatisk tvålautomat ger den konsekvent och effektiv rengöring samtidigt som den sparar tid och vatten. Den kompakta, minimalistiska och lågmälda designen är perfekt för alla badrum eller kök och erbjuder en högkvalitativ och elegant handtvättupplevelse.
—— Utmärkelsen för god design
Automatisk, beröringsfri tvåldispensering Tar hand om hela familjen
För att skydda din familjs hälsa, börja med denna nya handtvättupplevelse. Nu är det bara att sträcka ut händerna för riklig, tjock tvål som ger effektiv handrengöring och milt skydd. Med bubblor med hög affinitet kommer även dina barn att bli kära i handtvätt.

Närhetsinfraröd induktion
Snabb tvåldispensering på 0,25 sekunder

Rikliga mikrobubblor för rengöring på djupet av huden som tränger in i dina porer.
Ställ in gas-vätskeskumförhållandet mellan 12:1[2]. Skummet är tätt, med stark vidhäftning efter att ha passerat genom ett mikrometerstort hål med ett tvåstegs separationsfilter. Det fina, täta skummet ger tillräcklig täckning för hudens epidermis och når in i fina porer för djuprengöring.
Hämmar effektivt vardagsbakterier med en antibakteriell frekvens på upp till 99,9 %[3]
Tester av ett auktoritativt laboratorium har visat att det effektivt kan hämma E. coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans och andra vanliga vardagsbakterier, med en hämningsgrad på upp till 99,9 %, för ett effektivt skydd för hela familjen.
Den lätt sura formulan har en pH-nivå nära hudens pH[ 4 ]Mild, känslig hudvård utan stramhet
Formeln med låg surhet har samma pH-värde som människans hud, så att långvarig användning inte skadar hudens pH-balans och lämnar händerna mjuka och lena. Det tillsatta glycerinet har en mild konsistens, är gjord av naturliga oljor och återfuktar dina händer.
Det naturliga växtextraktet är uppfriskande och behagligt
Doftad med LMR naturligt växtextrakt från Frankrike.
Aminosyra handdesinfektionsmedel
Råvaror inklusive naturlig kokosolja med mild konsistens och aminosyra för långvarig fukt utan täthet. Doften är sammansatt av liljekonvalj, med söta toner av apelsinblomma. Konsistensen är mild. Den återfuktande, friska fruktiga doften är som blommor i vatten som möts i en inbjudande, behaglig doft.

Toppnoter: Liljekonvalj, apelsinblomma, mandarin
Kroppsnoter: Päron, äpple, gurka
Basnoter: Perubalsam

Exakt dispensering så en flaska kan hålla länge
En kontrollerad mängd tvål dispenseras. Det rika skummet lämnar händerna rena och är lätta att skölja och lämnar inga rester.320 ml stor kapacitet Ger hela familjen upp till 50 dagars användning och upp till 400 tvålutmatningscykler. [ 5 ]
Högeffektiv mikromotor Tystare med låg strömförbrukning
Den högeffektiva mikromotorn med en gummidämpande struktur ger högeffektiv tvålutmatning och är tyst för inga ljudstörningar. Den smarta ljusinduktionsdesignen minskar strömförbrukningen. Fyra AA-batterier kan ge hela familjen upp till 9 månaders användning. [ 6 ]
Klassisk, minimalistisk design Den kompakta designen är perfekt för alla miljöer
Klassisk minimalistisk design, perfekt för badrum och kök. Dispenserns kropp har en högkvalitativ matt yta, transparent för enkel övervakning av tvålnivån.

Kompakt kropp, fristående
Stänkbeständig[ 7 ]
Miljövänliga material[ 8 ]

Följ Världshälsoorganisationens rekommendationer Öva hälsosam handtvätthygien

Induktionstvål dispensering
Gnid handflatorna mot varandra
Gnid baksidan av händerna med handflatorna
Lås ihop fingrarna
Vrid tummarna
Gnid fingertopparna
Skölj med rent vatten

Observera: ett litet antal användare kan uppleva en allergisk reaktion på denna produkt, i detta fall vänligen sök akut medicinsk hjälp.
[1]Testdata från Xiaowei-laboratoriet, efter tester är den längsta tiden som krävs för att utlösa tvåldispensering 0,25 sekunder.[2]Testdata från Xiaowei-laboratoriet, testresultat visade 12:1 vid rumstemperatur (25℃).[ 3]Antibakteriell frekvens på upp till 99,9 % avser en antibakteriell frekvens på upp till 99,9 % för E. coli, Staphylococcus aureus och Candida albicans under testförhållandena. Resultaten är endast för referens. Testrapport för antibakteriell hastighet utfärdad av Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., rapportnummer: JKW180227-04.[4]pH värdetest för antibakteriellt handdesinfektionsmedel utfört av Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., rapport nr. .: JKW180227-04. pH-värdestest för aminosyradesinfektionsmedel utfört av Shanghai DongPu (SDP) Analytical Technology & Services Inc., rapportnummer: SDP-R-20180903-9.[5]Testdata från Xiaowei Biological Laboratory, beräknat baserat på ett antagande o



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.