FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
14 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Dynamisk ljudkvalitet som går vart du än gör Vatten- och dammtålig / Lång batteritid / Bluetooth 5.0 / Dual Audio
Kompakt, bärbar och lätt
Mi Portable Bluetooth-högtalare är tillräckligt liten för att bära i en väska eller hålla i handflatan. Varje högtalare väger bara lika mycket som en Mi 9 Pro-mobil, så du kan ta med dig din musik var som helst utan att känna dig nedtyngd.
Sofistikerad design döljer allt utom dynamiskt ljud
Den kompakta men kraftfulla designen av interiören innehåller dubbla drivrutiner med magneter från sällsynta jordartsmetaller, ett kanadensiskt långfibrigt membran och en passiv kylare gör att högtalaren kan återge musik med bländande ljudkvalitet för maximal spänning och njutning.

Dubbla drivrutiner med sällsynta jordartsmagneter - Kraftfulla magneter ger hög känslighet och realistiska detaljer.
Kanadensiskt långfibrigt membran - Lämplig dämpning undertrycker konbrott för tydligt och naturligt ljud.
Passiv radiator - Förbättrar djup bas och lågfrekvent återgivning för bättre ljudstruktur.

IP67-klassificering* för sinnesfrid
Mi Portable Bluetooth-högtalare är klassad nivå 5 för damm- och vattenbeständighet, vilket innebär att de interna komponenterna är skyddade från svett, regn och damm, så att du kan känna dig säker att ta den överallt.
10-timmars batteri för längre njutning
Njut av upp till 10 timmar* av musik på full laddning med det stora batteriet på 2 000 mAh. USB-C laddningsport stöder uppåt- eller nedåtriktad kontakt för snabbare och enklare laddning. Mer kraft och längre batteritid gör att din musik varar längre när du går ut.
Bluetooth 5.0 för snabba, stabila anslutningar
Njut av trådlös frihet med det integrerade Bluetooth 5.0-chippet, som säkerställer kompatibilitet med ett brett utbud av enheter, en stabil signal, snabb överföringshastighet och kraftfull störningsreducering.
Dubbla ljud* för stereoljud
Mi Portable Bluetooth-högtalare stöder äkta trådlös stereoanslutning. Detta gör att du kan kombinera två högtalare till en trådlös stereokonfiguration, där de två högtalarna fungerar som höger och vänster ljudkanal, för en mer imponerande lyssningsupplevelse.
Tydligare ljud för bättre konversationer
Besvara och lägg på samtal med en knapptryckning och njut av klart, naturligt ljud i samtal tack vare den inbyggda mikrofonen med hög känslighet och signal-brusförhållande, plus integrerad ekodämpning.
*Institution för testning av damm- och vattenbeständighet: Shenzhen Academy of Metrology and Quality Inspection; Testrapport: WTI96003463. *Testförhållanden för högtalarens batterilivslängd: högtalaren kan spela musik i upp till 10 timmar i singelläge med 60 % volym på full laddning. Uppgifterna kan variera beroende på miljö- och användningsförhållanden. Testinstitution: MORLAB Laboratory. Rapportnummer: SZ19110107A01. *Dubbel ljudanslutning kräver att båda anslutna enheterna har denna funktion. Mi Portable Bluetooth-högtalare säljs som en enda högtalare; två kan köpas för att använda den dubbla ljudanslutningsfunktionen. För bästa trådlösa stereoupplevelse rekommenderas att placera de två anslutna högtalarna 0,5 till 1,2 meter från varandra. *Se till att laddningsporten är fri från vätska och främmande föremål innan laddning. För att förhindra att vatten kommer in i laddningsporten, stäng gummiladdningsportens lock ordentligt när du använder högtalaren. *Om högtalaren blir våt, torka av den så fort som möjligt för att hålla den fungerande och i gott skick.
Specifikationer:

Produktmodell nr: XMYX04WM
Produktmått: 86 × 86 × 45 mm
Bluetooth-profiler: HFP/A2DP/AVRCP
Batterikapacitet: 2000 mAh
Damm- och vattentålighet: IP55
Ingångsparametrar: 5V 1A
Andra funktioner: Dubbel ljudanslutning
Produktens nettovikt: 185 g
Bluetooth-version: Bluetooth 5.0
Kommunikationsräckvidd: 10 m (öppet utrymme fritt från hinder)
Kontinuerlig uppspelningstid: 10 timmar (60 % volym)
Laddningsport: USB-C
Standarder implementerade: Q/WMSX 010-2018



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.