FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
25 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning


G-formad sensor: Kan känna av viktförändringar så små som 50 g
BIA-chip med hög precision: Mäter lätt kroppsfettprocent
13 kroppssammansättningsmått: Förstå din fysiska kondition
Balanstest: Stå på ena foten med slutna ögon

Är du en hälsosam vikt? Det beror inte bara på din kroppsvikt
Vi använder normalt kroppsvikt som det enda måttet för att avgöra om någon är över- eller underviktig, men detta är inte korrekt. Eftersom fett tar upp tre gånger så mycket muskelutrymme kommer människor med för mycket fett att se mer uppenbart överviktiga ut.
Därför är kroppsfettprocent måttet för att avgöra om någon är över- eller underviktig. En exakt, omfattande kroppsfettskala kan också hjälpa dig att förstå din kropp bättre.
Högsta prioritet för en våg är mer exakt mätning
Den G-formade sensorn i manganstål kan känna av viktförändringar så små som 50 g, vilket gör Mi Body Composition Scale 2:s mätningar mer exakta. Vägningen stöder även växling mellan jin, kilogram och pund för enkel avläsning.
Mer omfattande data Du bör förstå din kropp bättre
Det högprecisionsbaserade BIA-fettmätningschipset kan mäta 13 kroppssammansättningsmått, inklusive kroppsvikt, BMI, kroppsfettprocent, muskelmassa, fuktighet, proteinhalt, visceralt fettvärde och basal metabolism, för en fullständig förståelse av ditt fysiska tillstånd .

Vikt
BMI
Kroppsfettprocent
Muskelmassa
Fuktighetsgrad
Proteinhastighet
Visceralt fettvärde
Basal metabolism
Benmassa
Fysisk ålder
Idealvikt
Kroppstyp
Hälsopoäng

Dynamisk vägning, statisk mätning En våg med dubbla användningsområden är mer effektiv
Mi Body Composition Scale 2 kan utföra intelligent växling mellan dynamiska och statiska vägningslägen. Vågen har en minimivikt på 100 g. Förutom att väga dig själv i dynamiskt läge, kan du också mäta vikten av föremål som frukt, grönsaker och paket i statiskt läge.
Balanstest Stå på ena foten med slutna ögon
Balans är en grundläggande fysisk förmåga. Att förbättra balansen kan minska risken för fall och ledskador. Nu behöver du bara stå på Mi Body Composition Scale 2 på en fot med slutna ögon för att lära dig om din styrka eller svaghet i denna förmåga.
Bluetooth Low Energy 5.0 Använder 4 batterier som håller i upp till 12 månader
Mi Body Composition Scale 2 är utrustad med Bluetooth Low Energy 5.0. När den används med Mi Fit-appen kan den snabbt överföra kroppsdata som vikt och kroppsfettprocent. Den kan också intelligent identifiera när olika människor mäter sig själva.

Stöder dataposter för 16 personer
Använd besöksläget för att undvika att lämna spår

Enkel exteriör design
Mi Body Composition Scale 2 har ett enkelt, snyggt men ändå konstnärligt utseende. Designens estetik ligger i detaljerna.

Släta, rundade kurvor med en raffinerad finish
Varmvitt förstärkt glas med ett jadeliknande utseende
Dold integrerad LED-display

Obs:[1] Denna produkt rekommenderas inte för personer utrustade med pacemakers eller andra medicinska implantat. Testdata för kroppssammansättning kan avvika för professionella idrottare, gravida kvinnor och ett litet antal andra specialfall. [2] Mi Body Composition Scale 2 behöver en vikt på 5 kg för att slås på. Skalläget kan användas efter att maskinen har slagits på. [3] Se till att öppna ögonen och stå på båda fötterna om du känner att du tappar balansen. Denna funktion är inte lämplig för personer med dålig balans, inklusive gravida kvinnor, äldre eller de som lider av vestibulär dysfunktion. [4] Data om batterilivslängden mättes av Huami Technology Laboratory. Fettmätningar gjordes tre gånger om dagen, små föremål vägdes två gånger om dagen och balanstester (stå på en fot med slutna ögon) utfördes en gång var sjunde dag, med fabriksinställningarna vid en rumstemperatur på 22°C. Under faktisk användning beror batteriets livslängd på olika faktorer som inställningar, drift och användningsmiljö och kan skilja sig från laboratorietester.
Specifikationer:

Mått: 300 x 300 x 25 mm
Produktnamn: Mi Body Composition Scale 2
Vägningsenheter: Jin / kg / lb.
Yttre material: Förstärkt glas + ABS teknisk plast
Arbetstemperatur: 0°C till 40°C
Vikt: 1,7 kg
Mätområde: 100 g till 150 kg
Minsta skalindelning: 50 g
Trådlös anslutning: Bluetooth 5.0
Strömförsörjning: Fyra 1,5 V AAA-batterier
Enhetskrav: Körs på enheter som använder Android 4.4 / iOS 9.0 eller senare (iPhone 5s eller senare) och stöder Bluetooth 4.0 eller senare



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.