FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
13 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Fjärrkontroll via smartphone - 2200W - Lämplig för miljöer upp till 46 m2 - Konstant temperatur mellan 16-28ºC - Inbyggd display - IPX4 vattentät
Snabb uppvärmning av rummen med 2200W
För att vara mer exakt är Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S en smart elektrisk värmare med aluminiumfolie och 72 uppvärmningsbara element. Detta gör den perfekt för att värma upp utrymmen på upp till 46 m2. Och tack vare sin höga värmeavledningseffekt på upp till 2200W kommer den att göra det snabbt.
Tyst drift och naturlig luftvärme
En annan fördel med denna radiator är att den inte har några fläktar, så den värmer upp luften naturligt, utan att torka ut den och utan att röra partiklar som kan förvärra allergisymptomen, och utföra en tystare operation. Istället använder Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S ett nätverksanslutet, bikakeliknande ledningssystem som styr luftflödet till ytan.
Konstant temperatur mellan 16-28ºC
Välj den temperatur du vill ha mellan 16 och 28 grader och slappna av, Mi Smart Space Heater 1S sköter resten. Tack vare den integrerade dubbla temperatursensorn håller Xiaomi 1S-värmaren en konstant temperatur när det förinställda värdet nås.
Fjärrkontroll från smartphone
Och här är den smarta delen! Anslut Mi Smart Space Heater 1S radiator via Wi-Fi och Mi Home-appen och styr den från din smartphone var som helst. Slå på den när du lämnar jobbet så att när du kommer hem är rummet redan varmt; skruva upp eller ner temperaturen utan att flytta från din soffa eller säng, etc...
Pekskärmskontroll
Även om du inte vill använda din telefon, behöver du inte heller. Xiaomi Mi Smart Space Heater har också en stor skärm med tre nivåer av ljusstyrka och pekkontroll så att du kan ställa in temperaturen och slå på den därifrån.
En noggrann design som är typisk för Xiaomi
Det som skiljer Mi Smart Space Heater S från resten av värmarna i denna prisklass är uppmärksamheten på detaljer. Till att börja med är alla kanter och hörn rundade för att undvika skador från stötar; och dess ben är halksäkra. Dessutom blir den väldigt lätt att transportera och förvara tack vare sin låga vikt på 6 kg och dess sidohandtag. Och, naturligtvis, kommer den att vara helt användbar i badrummet tack vare dess IPX4-certifierade vattentätning.
*Denna Xiaomi-enhet synkroniserar med den europeiska servern
Specifikationer:

Allmänna parametrar

Märke: Xiaomi
Produkt: Smart Heater
Namn: Mi Smart Space Heater
Modell: 1S (DNQZNB05ZM)


Tekniska parametrar

Typ: Sheet Crest
Värmekälla: El
Värmeeffekt: 2200 W
Överhettningsskydd: Ja


Design

Handtag: Ja
Digital display: Ja
Färg: aluminium / vit
Läggningsmöjligheter: Golv


Mått och vikt

Mått (höjd x bredd x djup): 459 x 684 x ​​90 mm
Bredd med stöd: 203 mm
Vikt: 6 kg




Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.