FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
19 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

En kompakt och lätt snabbtork
9,5 cm ultrakort hölje/20 m/s superstort luftflöde/50 miljoner negativa joner/57°C smart temperaturkontroll
Bekväm att hålla i, lätt och praktisk för resor
Den innovativa strukturen kommer med ett ultrakort hölje, inte längre än ett läppstift, vilket ger ett bekvämt grepp. Ta den enkelt med dig när du reser för extra säkerhet.

Läppstiftets längd*
Lättviktskropp

Turbofanblad för att producera ett starkt och stabilt luftflöde
Utifrån arbetsprincipen för flygplansturbinmotorer, en unik design med böjda blad och ett luftutlopp minskar förlusterna av vindkraft och förbättrar effektivt lufthastigheten. Den högpresterande motorn producerar ett starkt luftflöde som snabbt avdunstar fukt utan att kräva höga temperaturer.

20 m/s m/s – stort luftflöde*
7 blad blad – vingformade blad

Bekväm temperatur för att skydda ditt hår
Temperaturen detekteras 60 gånger per sekund och resultatet skickas direkt till mikroprocessorn för att justera lufttemperaturen i realtid och se till att temperaturen förblir stabil vid 57℃. Vetenskaplig temperaturkontroll förhindrar hårskador och hjälper ditt hår att behålla sin friska glans.
Lär dig av L'Oréal Arts Ambassador om det korrekta sättet att torka ditt hår
Jason sa: "Om du flyttar hårtorken nedåt under torkning får du slätare hår och orsakar mindre hårskador. Du bör hålla ett avstånd på minst 10 cm mellan luftutloppet och håret. På sommaren är den rekommenderade temperaturen 57 ℃, vilket skyddar håret bättre."
JASON CUI, L'Oréal Arts Ambassador, tidigare Chief Stylist på Hermès, LV och Dior Fashion Shows i Kina och officiell stylist på Harper's Bazaar.
Torka snabbt utan att skada håret och gå ut på jobbet och känna dig fräsch
Alla hårtorkar kan inte nå en torkhastighet på 6,1 g/min*. Det starka luftflödet gör att fukten avdunstar snabbt, vilket minskar tiden för att torka håret, antingen tidigt på morgonen eller innan du går och lägger dig.

Tidiga morgnar - Minskar tiden för att torka håret och ger dig en uppfriskande morgon
Innan läggdags - Torkar snabbt och skyddar håret för en god natts sömn

Smidigare och glansigare hår
Den inbyggda jongeneratorn kan släppa ut så många som 50 miljoner negativa joner i sitt starka luftflöde, vilket minskar statisk elektricitet, förhindrar frizz, plattar ut hårnagelbanden och ger ditt hår en glänsande glans. Det ger också en snabb och skonsam torkning för att förbättra ditt hårs hälsa.

50 miljoner negativa joner*
Plattar ut hårets nagelband
Neutraliserar statisk elektricitet

Ta mer kontroll över hur du torkar ditt hår Spara temperaturinställningar för mer bekvämlighet
Gör att du kan växla fritt mellan varm och kall luft och bättre styra lufthastigheten. Tryck och tryck bara för att komma igång och välj mellan tre temperaturinställningar för jämnt och bekvämt luftflöde. Den använda temperaturen sparas automatiskt och aktiveras nästa gång du använder den.
Greppet ger dig en behaglig känsel
UV-beläggningen är resistent mot smuts och har en mjuk touch, vilket ger dig ett bekvämt grepp.
Minskad ljud när du torkar håret
Luftflödesmotståndet reduceras under överföringen för att effektivt kontrollera ljudet. Med ett mjukare ljud och starkare luftflöde kan du och din familj få en behagligare hårtorkningsupplevelse.
Flera överhettningsskydd för ökad säkerhet
NTC känner av temperaturen på den utgående luften i realtid. De valda högprecisionselementen kan automatiskt utlösa överhettningsskydd och stänga av strömmen vid för höga temperaturer. I extrema fall kommer säkringsskydd att utlösas för att garantera säkerheten.

NTC temperaturdetektering
Överhettningsskydd
Säkringsskydd

Förfinade detaljer, genialisk design

360° dubbellagers anti-burn munstycke - Säker och snabb styling
Hängkrok – Lätt att förvara
Ergonomiskt handtag - Bekvämt grepp
Förstärkt nätsladd - Isolerar värme och tål höga temperaturer

*Läppstiftslängd: Längden på höljet motsvarar en läppstiftssticka (Dior Lip Tattoo). *20 m/s stort luftflöde: den maximala lufthastigheten under stark, kall luft-läge mätt vid märkspänning, med ett avstånd på 10 cm mellan luftutloppet från provprodukten och luftintaget på testanordningen. *57 ℃ smart temperaturkontroll: Temperaturskillnaden var ±8 ℃ när provprodukten testades vid olika omgivningstemperaturer och olika lufthastigheter med en standard 53-punkts temperaturtestenhet, med omgivningstemperaturen inställd på 15 ℃/20 ℃ /25 ℃/30 ℃, lufthastighet inställd på stark/mjuk under 57 ℃ konstant temperatur, och temperatursensorn placerad 10 cm från luftutloppet. *Torkhastighet på 6,1 g/min: Värdet mättes vid en temperatur på 24,3 ℃ och en luftfuktighet på 52 %RH, med produkten inställd på högt luftflöde och varmluftsläge och testduken placerad 10 cm från luften uttag av provprodukten



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.