FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
25 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Ultrakort kastavstånd, en enorm skärm för ditt hem

Ultrakort kastlängd, väggmonterbar
Massivt 150" projektionsområde
ALPD 3.0 laserljuskälla
Hög färgnoggrannhet och ljusstyrka.
3000:1 inbyggd kontrast
Inbyggd Google Assistant / Google Android 8.1 TV-innehåll

* Xiaomi Laser Projector kan visa traditionella kabel-TV-program genom en TV-mottagare som en TV-set-top-box eller IPTV-set-top-box. Den kan inte ta emot TV-signaler direkt.
Vinnare av Japans Good Design Award 2017
Japan Good Design Award, iF Design Award, Red Dot Award och IDEA Award är kända som de fyra stora globala designpriserna.
Detta är världens första ultrakorta fokala laserprojektor med ALPD-teknik som levererar upp till 150-tums Full HD på ett avstånd av 50 cm med ett högt kontrastförhållande på 1500 lumen och 3000:1, och en produktlivslängd på 20 000 timmar. Denna högteknologiska produkt använder ett kompakt och minimalt "box"-designspråk och bibehåller stilistisk koherens till även sin Bluetooth-fjärrkontroll. Styr enheten från var som helst i rummet. Röststyrda assistenter kan hitta program snabbt eller ge andra interaktiva tittarupplevelser.
- Domarpanelen för Good Design Award
En massiv skärm för ditt hem
Xiaomi Laser Projector kan projicera en skärm så stor som 150 tum. Ta med den privata teatern in i ditt hem.
Enormt 150-tums projektionsområde Förvandla ditt hem till en privat biograf
Justera enkelt skärmstorleken till någonstans mellan 80-150 tum.
Upplev det uppslukande nöjet att se en film, lyssna på en konsert eller spela ett spel på en stor skärm.
Ultrakort kastavståndProjicera en stor skärm, även på nära håll
Använder en 0,233:1 ultrakort fokal linsdesign för att undanröja besväret med långdistansprojektion som behövs av traditionella projektorer. Xiaomi Laser Projector kan placeras 1,97'' ~ 19,7'' bort från displayytan på ett TV-skåp eller monteras på en vägg. Det finns inget behov av att hantera svåra ledningar eller hinder.

1,97'' ~ 19,7'' från skärmens yta
Lätt att flytta
Inget behov av speciell ledning

Biokvalitet
Xiaomi Laser Projector har 3000:1 inbyggd kontrast, jämförbar med vad som finns på biografer. Med rött ljusförhållanden så höga som 16-18 % är färgerna levande och ljusa.
ALPD 3.0 laserljuskälla
Har ny ALPD 3.0 laserdisplayteknik från Appotronics*, som är marknadsledande inom skärmfärg, kontrast och ljusstyrka. Bilderna är inte bara ljusa och tydliga, ALPD 3.0 tillåter oss att förbättra produktens livslängd och minska maskinens storlek.
* Appotronics är världens ledande innovatör av laserfosforteknologi med hög ljusstyrka. Mer än 3 000 biografer använder denna teknik runt om i världen.
85%+ NTSC-färgomfångBrett färgområde och distribution
Färg är en viktig del av hela projektionsduken. Om färgomfånget är för litet kan projektorn inte visa filmens verkliga färger. Xiaomi Laser Projector använder innovativ femstegs färghjulsteknik för projiceringshastigheter för rött ljus på 16-18 % *. NTSC-färgomfånget på 85 % ger rik och trogen färgåtergivning.
* Konventionella projektorer använder vanligtvis bara tre- eller fyrstegs färghjul. Projiceringsfrekvensen för rött ljus faller vanligtvis under 10 %
3000:1 inbyggd kontrast Ännu mörkare scener projiceras tydligt
Vi klagar ofta på att det kan vara svårt att tydligt se viktiga detaljer på en biograf eftersom mörka bilder inte projiceras tydligt. Xiaomi Laser Projector har 3000:1 inbyggd kontrast, långt över 2000:1-standarden på biografer. Den har också 1920*1080 upplösning och stöd för HDR, så detaljerna är tydliga, även i mörker.
5000 lumen ljuskälla
Xiaomi Laser Projector erbjuder ljuskällans ljusstyrka på upp till 5000 lumen, bildljusstyrka på 1600 ANSI lumen och projektionsskärmens ljusstyrka på 15-18fL, jämförbar med biostandard.
* fL är den kinesiska biografstandarden för mätning av ljusstyrka. En ljusstyrka på 14 fL är allmänt accepterad för 2D-bioprojektion i Kina och 4,5 fL för 3D-bilder.
TL DLP digital ljusbehandlingsteknik
Har DLP digital ljusbehandlingsteknik från Texas Instruments. Denna teknik är baserad på DMD-chippet för visuell digital informationsvisning. Med hjälp av denna teknik kan Xiaomi Laser Projector visa bilden tydligare och mer levande. Samtidigt är detaljerna i bilden levande med en hög restaureringshastighet.
5,4um pixel DMD-chip2,07 miljoner reflekterande linser, så att varje tum av den stora skärmen är klar och skarp
Chipet har mer än 2,07 miljoner 5,4um-reflektorer, var och en som en liten spegel som vänds ± 17° oberoende med en hastighet av 16,66 miljoner cykler per sekund, vilket konvergerar strålens olika färger till en ultrakort fokal laserlins för en hög -definitionsupplevelse.
Lampans livslängd på över 25 000 timmar Se filmer varje dag på året.
Appotronics ALPD 3.0 laserljuskällsteknik kan effektivt säkerställa lampans livslängd på 25 000 timmar eller mer, motsvarande tiden



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.