FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
16 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Omedelbart UV-C-steriliseringssystem släpper ut ren och hälsosam dimma
UV-C omedelbar sterilisering / Lätt att använda toppfyllning / Patenterad elektrisk vattenventil med låg ljudnivå / Konstant hälsosam fuktighet
Njut av hälsosam dimma och behaglig luftfuktighet
Vårt hem är vår tillflykt, och att skapa behaglig luftfuktighet hemma är bara början för Mi Smart Antibacterial Humidifier. Du kommer att känna att du andas in ren bergsskogsluft och du kommer att känna dig bekymmerslös och avslappnad.
Omedelbar UV-C-sterilisering och rening [1]Lagrad vatten renas så att en ren vattenkälla används för att öka luftfuktigheten
Luftfuktarens vattenkälla är kritisk. Kranvatten innehåller alltid bakterier och bakterier kan hamna i renat vatten om de lämnas i vattentanken för länge. I Mi Smart Antibacterial Humidifier måste vatten passera genom UV-C-steriliseringsområdet innan det finfördelas för att befukta luften. Vatten steriliseras och renas omedelbart, och eftersom endast färskt, rent vatten används för att skapa en hälsosam dimma, behöver du inte oroa dig för kontaminering av lagrat vatten.

kall katod - UV-lampan avger ett kraftfullt ljus
Dödar bakterier - Dödar bakterier i vattnet
Omedelbart - Omedelbar rengöring före finfördelning för befuktning

Idealisk design och lätt att använda Tillsätt vatten enkelt och fyll mycket snabbt
Den nya påfyllningsdesignen för Mi Smart Antibacterial Humidifier låter dig lägga till vatten genom att helt enkelt ta bort locket. Det finns ingen anledning att ta ut vattentanken eller flytta många gånger, vilket sparar tid och ansträngning. Allt har studerats för att göra designen så användarvänlig som möjligt.
Patenterad lågljud elektrisk vattenventil Tyst och diskret, mindre än 38 dB
Ett ljud kan höras när vattenventilen fungerar och vatten rinner från vattentanken till huvuddelens kanaler. Med bullerreducerande teknologi möjliggör forskning och utveckling av elektriska vattenventilstrukturer Mi smart antibakteriell luftfuktare att ge stabil vattentillförsel under steriliseringscykeln. Tillsammans med en långsammare körning reduceras buller från omvattning, vilket säkerställer en tyst och diskret upplevelse. Särskild uppmärksamhet har ägnats åt varje steg.
Konstant och behaglig luftfuktighet, som på våren Konstant och hälsosam luftfuktighet, som aprildagarna
Enligt forskning är den genomsnittliga luftfuktigheten i kinesiska städer i april cirka 58 % [4]. Denna fuktighetsnivå är idealisk för både vår hälsa och våra hem [5]. När läget för konstant luftfuktighet är aktiverat, är luftfuktigheten inomhus automatiskt hålls på en nivå av cirka 60 % [6], vilket är den lämpliga fuktighetsnivån.

Luften är för fuktig
Bekväm fuktighetszon
Torr luft

Högfrekvent atomiseringssystem med keramisk kärnaDelikat dimma tränger in i porerna och ger näring åt musklerna
Att välja en högfrekvent finfördelningsskiva med keramisk kärna gör att vattnet finfördelas till 1-5 mikron partiklar. Dessa partiklar kommer omedelbart ut från dimkanalen med en hastighet på upp till 300 mL/h [7]. Små partiklar penetrerar försiktigt din hud och kommer direkt åt muskelunderlagen, vilket gör att din hud kan absorbera vatten som en svamp och behålla sin fukt.

Förglasad keramisk kärna, sekundär resonans för jämn finfördelning
Högfrekvent oscillation, initial dispersion av flytande vatten
300 ml/h dimhastighet fuktar stora utrymmen

Vattentank med kapacitet på 4,5 L Stor vattenkapacitet för kontinuerlig befuktning dag eller natt
Eftersom vi inser ditt behov av befuktning under långa tidsperioder, har vi utökat vår vattentanks kapacitet till 4,5 L, vilket motsvarar cirka arton 250 ml flaskor mineralvatten. Att fylla vattentanken tillåter kontinuerlig befuktning i 12 till 15 timmar [ 8]. Säg "hejdå" till att gå fram och tillbaka, eller vakna mitt i natten för att lägga till vatten. Denna luftfuktare gör ditt liv enklare. Vattentanken har en toppmonterad öppning och en stor diameter, vilket gör den lätt att rengöra samtidigt som den förhindrar kontaminering av lagrat vatten.
Statusringar med synliga segment Fukttillståndet är lätt att se även i mörk natt
Maskinkroppen är utformad med segmenterade statusringar som lyser diskret. Varje segment visar statusen för en annan funktion och håller dig i kontroll, med en konsekvent dimmmängd och fuktighet som syns på ett ögonblick. Du kan också fritt justera luftfuktigheten med en knapptryckning, så att du alltid har den luftfuktighet och komfort du vill ha.

Låg dimma inställning - Fuktighet lämplig för våren
Medium dimma - Luftfuktighet lämplig för höst och luftkonditionerade rum
Hög dimma inställning - Luftfuktighet lämplig för vintern och torrperioden
Konstant fuktighetsläge - Justerar automatiskt mängden dimma
Brist på vatten / ta bort vattentanken - Vatten behövs eller sätt upp vattentanken

Stor uppmärksamhet har ägnats åt varje detalj

Koncentrerat sprutmunstycke: dimma stiger högt och lämnar bord torra
Ringformat luftintag på basen: underlättar snabb spridning av fukt
Mjuk och behaglig belysning: din följeslagare för natten
Transparent vattenmätare: låter dig se vattennivån med en blick

Anmärkningar[1] Antibakteriell testning var kon



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.