FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
14 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Streama i 4K, var som helst

Bärbar 4K-strömmande media
Dolby Atmos™ och Dolby Vision® stöds
Drivs av Android TV™ 11
Google Assistant* inbyggd

En ny era av smarta anslutningar
Med det smarta Android TV™-systemet erbjuder Xiaomi TV Stick 4K dig en ny multimediaupplevelse när som helst, var som helst. Kompakt och bärbar, den ger ett smartare liv till dina skärmar*.
Upplev underverket med Android TV™ 11*
Xiaomi TV Stick 4K är utrustad med Android TV™ 11, vilket ger en enkel men uppslukande upplevelse. Upptäck 400 000+ filmer och program från alla dina favoritappar. Få 7 000+ appar från Google play*. Spela musik och spel, casta från vilken enhet som helst och mer*.
Den ultimata tittarupplevelsen
4K * ultrahögupplöst utdata kombinerat med Dolby Vision®-teknik tar videokvaliteten till en annan nivå. Ta del av en levande och uppslukande visuell upplevelse.
Surroundljud* för överlägsen ljudupplevelse
Oavsett om du gillar musik, spel, filmer eller TV-dramer, ger tillägget av Dolby Atmos® och DTS HD-teknik en större rikedom och realism till ljud än någonsin tidigare.
Gör din tv smartare med Google Assistant*
Med Google Assistant* kan du njuta av snabb tillgång till massor av underhållning, söka efter information och styra dina smarta hemenheter. Det ger också bekvämligheten med taligenkänning till icke-smarta TV-apparater.
Liten men ändå kraftfull
Den kompakta formfaktorn hos Xiaomi TV Stick 4K har en fyrkärnig processor som ger kraftfull prestanda. Oavsett om du tittar på en högupplöst film, lyssnar på högkvalitativ musik eller spelar spel, är hastighet och stabilitet vad du kan förvänta dig.

Fyrkärnig processor
Högpresterande GPU
2GB RAM*
8GB ROM*

Sätt din lilla skärm på den stora skärmen
Strömma underhållningen du älskar från din telefon, surfplatta eller bärbara dator till din TV med inbyggd Chromecast*.
Enklare sätt att ansluta

HDMI
Wi-Fi 2,4GHz/5GHz
Bluetooth®

360° bluetooth fjärrkontroll
Den lättanvända knapplayouten i kombination med Bluetooth och stöd för röststyrning gör att du kan njuta av 360°-kontroll från alla vinklar. Det handlar om bekvämlighet, komfort och att kontrollera saker på ditt sätt.
Lätt och bärbar design
Använd den där du behöver den: Xiaomi TV Stick 4Ks lätta och kompakta formfaktor gör den lätt att använda och bära. Titta på ditt favoritvideoinnehåll när som helst och var som helst, oavsett om du är hemma eller borta.
Klar att använda i bara 3 steg

Anslut Xiaomi TV Stick 4K till din TV
Anslut till Wi-Fi
Börja titta

Specifikationer:

Mått

Längd - 106,8 mm
Bredd - 29,4 mm
Tjocklek - 15,4 mm
Vikt - 42,8 g
Svart färg


Specifikationer

Utdataupplösning - 4k
CPU – Quad-core Cortex-A35
GPU – Mali-G31 MP2
RAM - 2 GB
Lagring – 8 GB
Operativsystem – Android TV™ 11
Innehåll – Netflix, Amazon Prime Video och Youtube förinstallerat


Trådlös anslutning

Wi-Fi 2,4GHz/5GHz
Bluetooth 5.0


Avkodare

Videoavkodare - AV1, VP9, H.265, H.264, MPEG-2, MPEG-1
Videoformat – MKV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM
Ljudavkodare - DTS HD, Dolby Atmos
Ljudformat – MP3, AAC, RM, FLAC
Bildavkodare – JPG, BMP, GIF, PNG


Hamnar

HDMI x 1
Micro USB x 1



Anteckningar
*Tillgängligheten för Google Assistant varierar beroende på marknad. Se Google Assistants officiella webbplats för mer information.*Skärmenheten måste stödja ingång via en HDMI-port.*Google, Google Play, Android TV, Chromecast inbyggd och andra varumärken är varumärken som tillhör Google LLC.*Plattformar och innehåll kan variera beroende på ditt land eller din region. Se de tjänster som är tillgängliga på din plats för mer information.*Kräver TV- och videosteaming-innehåll som stöder 4K-upplösning eller Dolby Vision®.*Kräver TV- och videosteaming-innehåll som stöder Dolby Atmos™ eller DTS-avkodning.*2GB + 8GB lagring : Faktisk tillgänglig kapacitet kan variera eller minska på grund av ett antal faktorer. Eftersom operativsystemet upptar en del av minnet (RAM), är det faktiska tillgängliga utrymmet mindre än den markerade minneskapaciteten. På grund av installationen av operativsystemet och förinstallerade program som upptar en del av flashminnet (ROM), är det faktiska tillgängliga lagringsutrymmet mindre än den markerade kapaciteten för flashlagring.*Kräver appar med Chromecast built-in™.*Använd av Bluetooth 5.0 kräver slutenheter som också stöder motsvarande funktioner.*Produktbilderna och innehållet på sidan på produktwebbplatsen är endast i illustrativt syfte. Faktiska effekter (inklusive, men inte begränsat till, utseende, färg, dimensioner) och innehåll på skärmen (inklusive, men inte begränsat till, bakgrundsbilder, bakgrunder, bilder, UI-design) kan variera. Se den faktiska produkten.*Produktwebbplatsen visar typiska värdedata. All data kommer från Xiaomi Laboratories, design- och teknologiparametrar, och data tillhandahålls av leverantörer. Testdata kan variera något mellan olika testversioner och testmiljöer och kanske inte återspeglar den faktiska produkten.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.