FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
13 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Bli smart, kom i form

Inbyggd - GPS/GLONASS
Snygg 1,4''-färgskärm
5 ATM - vattentäthet
Stöd för 120+ urtavlor/emoji
Puls/sömnövervakning
Upp till 9 dagars batteritid

1000+ anpassade kombinationer Nytt utseende när du vill
Mi Watch Lite är inte bara en smart klocka, den har sin egen unika personlighet. Det finns tre färgalternativ för klockfodralet, fem färgalternativ för remmen, över 120 urtavlor med teman och anpassning av urtavlans funktion* för att tillfredsställa din ständigt föränderliga stil.
1,4" TFT färgpekskärm
Stöder automatisk ljusstyrkajustering. Allt du behöver veta på en skärm.
Klarar både inomhus- och utomhusträning Din egen personliga tränare
11 träningslägen5 ATM vattentäthet upp till 50m
Oavsett om du är inomhus eller utomhus håller Mi Watch Lite koll på dina rörelser i realtid och stödjer att ställa in specifika träningsmål för att förbättra resultaten av din träning.

Utomhus löpning
Löpband
Utomhuscykling
Öppet vatten
simning
Freestyle
Pool simning
Cricket*
Vandring
Terränglöpning
Gående
Inomhus cykling

Exakt dubbelt satellitpositioneringssystem Utforska oändligt
Med GPS+GLONASS-positionering och flera smarta sensorer kan klockan exakt spåra din bana, hastighet, distans och förbrända kalorier. Den kan också mäta eventuella förändringar i hjärtfrekvensen, vilket ger en tydlig bild av din träningsstatus.

GPS +GLONASS satellitpositionering
Barometer (höjdmätare)
3-axlig accelerometer/3-axligt gyroskop
Kompass
PPG-sensor

Professionell hälsoövervakning Håll koll på ditt fysiska tillstånd
Pulsövervakning
Utrustad med en PPG-sensor kan klockan exakt detektera din puls 24 timmar om dygnet och meddela dig när din puls går över normala nivåer. Det kan också spara dina vilopulsdata i 30 dagar för att hjälpa till att övervaka långsiktiga hjärtfrekvensförändringar.
Sömnövervakning
Analysera din sömnkvalitet genom att registrera fullständig sömndata som djup sömn, lätt sömn och sömnlängd för att hjälpa till att upprätthålla goda sömnvanor.
Andas
Utför guidade andningsövningar i 1 till 5 minuter i en bestämd rytm för att lindra stress när som helst, var som helst.
Daglig hälsodata i ett ögonkast
Klockan registrerar din dagliga puls, träning och sömndata och ser till att du är väl informerad om ditt hälsotillstånd.
Upp till 9 dagars batteritid Sparar besväret med daglig laddning
100 % laddning på 2 timmar

9 dagar – vanlig användning*
10 timmar – Kontinuerligt GPS-sportläge

Fler praktiska funktioner på handleden

Dagliga register över förbrända kalorier, antal steg och gånger du har stått upp.
Visa samtal, sms och appaviseringar direkt
Styr musik samtidigt som du har telefonen i fickan
Idle-varningar för att påminna dig om att vara aktiv


Hitta telefonen
Väderleksrapport
Larm
Stoppur
Ficklampa
Timer

Tre klockfodral och fem remmar i moderiktiga Morandi-färger, kombinera som du vill

Rosa
Elfenben
Svart
marinblå
Oliv

*Vattenmotståndet på 50 m är baserat på standard GB/T 30106-2013 och har testats av China National Horological Quality Supervision and Testing Center. Vattentäthetsrapportnummer: Mi Watch Lite: QT2009041. Vattentäthetsklassificeringen är 5 ATM (motsvarande ett djup på 50 m under vatten), vilket gör att enheten kan bäras när du duschar och simmar, men inte i bastur eller när du dyker.*Appens användargränssnitt kan komma att ändras. Se den faktiska nedladdade versionen av Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite för en korrekt representation.*Enheten stöder för närvarande endast övervakning av långa nätter och stöder inte övervakning av korta tupplurar under dagtid. Lång nattsömn avser sömn som varar i mer än två timmar efter insomning under nattperioden. Den vanliga nattperioden varar från 21:00 till 9:00 nästa dag. Lång nattsömn som uppfyller något av följande villkor kan övervakas: 1) Sömntiden är helt inom nattperioden; 2) Sömnen börjar tidigare än 21:00, eller slutar senare än 9:00, men över 50 % av sömntiden inträffade under nattperioden.*Cricketläget kan uppgraderas genom OTA-uppdateringar.*Anpassade urtavlafunktioner: Vissa urtavlor stödjer anpassat displayinnehåll, så att du kan välja att visa dina favoritfunktioner eller de mest använda funktionerna på klockan efter dina behov.*Klockfodralen svart, elfenben och marinblå kommer med ett band i motsvarande färg. De oliviga och rosa remmarna måste köpas separat.*All information på denna sida om laddning och batteritid hämtas från Zhou Hai-laboratorier. Faktiska resultat kan variera beroende på skillnader i mjukvaruversion, miljö och klockutgåva och kanske inte återspeglar den faktiska produkten.*Typisk batterianvändning mättes enligt följande: Klockan var inställd på fabriksinställningar. Sömnövervakning, 30 minuters intervallpulsmätning och non-stop stegräkning var aktiverade. Bluetooth tog emot och visade 100 aviseringar varje dag, två larm ställdes per dag, den låsta displayen slogs på 50 tim



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.