FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
22 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Redmi snabbladdningskraftbank
Dubbla ingångsportar/dubbla utgångsportar/hög kapacitet på 74 WhTvåvägs 18 W snabb laddning

Lämplig för flygresor

Hög kapacitet på 20 000 mAhTillräckligt med kapacitet för att ladda fyra telefoner helt och fortfarande ha ström kvar*
Hög kapacitet på 20 000 mAh; inbyggd smart USB-laddningsregulator*; Kompatibel med de flesta telefoner och digitala enheter; tillräckligt med kapacitet för att ladda fyra Mi 9-telefoner helt och fortfarande ha ström kvar. För sinnesfrid när du är på språng.
Tvåvägs 18-W snabb laddningSnabb laddning och självladdning
Redmi Fast Charge Power Bank på 20 000 mAh har två USB-A-utgångsportar, var och en med en maximal effekt på 18 W. Den har också två ingångsportar, en USB-C och en Micro-USB-port, var och en med en maximal ingång på 18 W. En smart powerbank som erbjuder effektivare laddning och urladdning och sparar värdefull tid.

Laddar för Redmi Note 7 - 3,5 gånger
Laddar för Redmi K20 - 3,5 gånger
Laddar för Mi 9 - 4,5 gånger
Laddning för iPhone XS - 4,7 gånger

Dubbel USB-A-utgångEn räcker inte, två är perfekt
Redmi Fast Charge Power Bank på 20 000 mAh har två USB-A-utgångsportar, var och en med en maximal effekt på 18 W när den används ensam. Den kombinerade utgången från de två portarna kan nå 5.1 V / 3.6 A, så den kan användas för att ladda både telefoner och surfplattor.
Två typer av ingångsportarDet är bättre att ha ett val
20,000-mAh Redmi Fast Charge Power Bank har två ingångsportar, USB-C och en Micro-USB-port, vilket gör den helt kompatibel med vanliga Android-enhetskablar * och säkerställer snabb laddning av själva powerbanken.
LitiumjonpolymerbatteriLämplig för laddning av olika enheter
Litiumjonpolymerbatteriet med hög densitet ger varaktig och pålitlig batteritid för enheter som telefoner, surfplattor och digitalkameror, så att du kan ladda var du än är - på kontoret eller på språng.
Högkvalitativt IC-chipExtra skydd och förbättrad säkerhet
Högprecisionsmotståndet, induktans- och kapacitanskomponenterna och avancerade kretschips tål lätt överladdning, överladdning, överhettning, kortslutning och andra fel, vilket ger tillförlitligt skydd för både kraftbanken och enheterna. Flera skyddsfunktioner innebär ökad säkerhet för daglig användning.

Temperaturskydd
Kortslutningsskydd
Återställ skydd
Ingång överspänningsskydd
Skydd mot omvänd laddning
Utmatningsöverströmsskydd
Utgående överspänningsskydd
Överladdnings- och överurladdningsskydd
Kortslutningsskydd för överspänning på hårdvarunivå

Stöder lågströmsladdningLätt att använda två timmars laddning
Tryck på knappen "Kontrollera batteri" två gånger för att växla till två timmars lågströmsladdningsläge för att ladda ett Mi Bluetooth-headset eller Mi Smart Band*. Lämplig för laddning av lågströmsenheter.

Mi Bluetooth-headset
Mi Smart Band

* I enlighet med internationella luftfartsstandarder: en enda bärbar laddningsenhet med en kapacitet på mindre än 100 Wh, klarade UN38.3-testning. UN38.3-testrapport från China Electronic Standardization Institute (CESI) laboratorier, rapport nr.: S19-B0459-3.* Tillräckligt för att ladda fyra telefoner helt: Efter att ha laddat fyra Mi 9-telefoner efter varandra hade 20 000 mAh Redmi Fast Charge Power Bank fortfarande batterikapacitet kvar. Testdata kan variera beroende på objektiva miljöförändringar.*Inbyggd smart USB-laddningsregulator: stöder de flesta laddningsmekanismer på marknaden och garanterar kompatibilitet med olika bärbara smarta enheter*Alla kablar med en Micro-USB- eller USB-C-port kan användas för att ladda powerbanken. Produktpaketet innehåller en 20 000 mAh Redmi Fast Charge Power Bank, en bruksanvisning och en Micro-USB-kabel.* 20 000 mAh Redmi Fast Charge Power Bank stöder också lågströmsladdning för Bluetooth-headset, smarta band och andra enheter av andra märken än Xiaomi.* Om inte annat anges är alla ovanstående testdata från Zimi-laboratoriet. Den faktiska prestandan kan variera beroende på objektiva miljöförändringar.
Specifikationer:

Produktmodell nr: PB200LZM
Batterityp: Litiumjonpolymerbatteri
Batteriström: 74 Wh/3,7 V/20 000 mAh
Nominell kapacitet: 12 000 mAh (5,1 V/3,6 A)
Ingångsportar: Micro-USB/USB-C
Utgångsportar: 2 × USB-A
Utgångsparametrar: 5 V = 2,1 A / 9 V = 2,1 A / 12 V = 1,5 A
Utgångsparametrar (utdata med en port): 5.1V=2.4A / 9V=Max. 2A / 12V=Max. 1.5A
Utgång med dubbla portar: 5,1V=3,6A
Produktens mått: 154 × 73,6 × 27,3 mm



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.