FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
14 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning


Ultrastor 1,83-tums LCD-skärm
200+ urtavlor**Det aktuella albumurtavlan är endast tillgängligt för Android-klienter.
Snygg rektangelklocka
Omfattande funktioner för hälsoövervakning
100+ träningslägen
5ATM vattentålighet*
12 dagars typisk användning* / 8 dagars tung användning*
Stöder Bluetooth-telefonsamtal®️**Röstsamtal från tredjepartsappen stöds för närvarande inte

Ultrastor 1,83-tumsskärmLättare att se
Den helt nya ultrastora och skimrande 1,83-tumsskärmen har rika färger, tydlig display och fantastisk syn, så att du kan se allt med en blick från meddelandemeddelandet till träningsdata. Det 2,5D böjda höghållfasta glaset möjliggör ett mer elegant utseende och bättre slitstyrka.
200+ urtavlorÄndra efter din vilja
Mer än 200 urtavlor låter dig ändra teman efter din vilja. Det är lätt att visa din unika personlighet när du räcker upp handen.* Den aktuella albumurtavlan är endast tillgänglig för Android-klienter.
Klassiskt rektangelformat fodralMittram med metallfinish
Det klassiska och enkla rektangelboettet har en NCVM-bearbetad kropp med en metallfinish som förbättrar dess utsökta utseende. Dess tvåfärgade (fläckiga och silver) utseende visar också din goda smak.
Elegant tvåfärgad kroppFärgglada remmar för enkel matchning
De fyra bandfärgerna, i kombination med en tvåfärgad kropp, ger en annan visuell upplevelse och hjälper dig att definiera snygga färger fritt. * Gröna och gula remmar är detaljhandelstillbehör och måste köpas separat. 
Bluetooth-röstsamtal*Enkelt och bekvämt
Anslut din klocka till din smartphone via Bluetooth. Telefonsamtal kan besvaras på klockan med bara ett tryck. Oavsett om du arbetar eller tränar kan du räcka upp handen för att svara på telefonsamtal på ett svalare och bekvämare sätt.*Röstsamtal från tredjepartsappen stöds för närvarande inte
100+ träningslägenMer professionell och gratis att träna
Redmi Watch 3 Active erbjuder dig mer än 100 sportlägen, inklusive 10 professionella sportlägen*. De inbyggda sensorerna och professionella sportalgoritmerna kan övervaka och analysera din kropp när du gör dina favoritsporter och visar dina ansträngningar med en överblick. *10 professionella sportlägen: utomhuslöpning, löpband, utomhuscykling, promenader, vandring, trail run, vandring, elliptisk, roddare, hopprep. 
5 ATM vattentålighetNjut av stänket
Oavsett om du gillar svala stänk på grunt vatten eller snorkling kan du bära din klocka hela tiden. 5 ATM vattenbeständighet *, vilket gör det dagliga slitaget mer bekymmersfritt.
Detektering av syremättnad i blodetVet mer om ditt fysiska tillstånd
Den professionella optiska oximetrisensorn upptäcker din syremättnad i blodet och varnar dig vid en låg syrenivå i blodet, med ständig uppmärksamhet på din hälsa.
Pulsmätare som räcker hela dagenVar uppmärksam på förändringar i din puls
Den kan övervaka din hjärtfrekvens 24/7, så att du kan se förändringarna med en överblick. Varningarna skickas när din puls är hög och skyddar din hälsa dygnet runt.
Vetenskaplig sömnövervakningBemästra din sömn
Redmi Watch 3 Active kan exakt registrera din sömnvaraktighet och tillstånd genom att kontinuerligt övervaka ditt syre och hjärtfrekvens i blodet i olika stadier som djup sömn och lätt sömn och ge dig sömnförbättringsförslag enligt övervakningsdata för att optimera din sömnkvalitet.
Magnetisk laddning12-dagars extra lång batteritid
Placera försiktigt klockan nära laddaren så adsorberas den automatiskt för laddning. Kombinationen av hårdvara och programvara med låg strömförbrukning ger upp till 12 dagars batteritid*, så du behöver inte oroa dig för batteritiden
Anmärkningar*Denna produkt är inte utformad som en medicinteknisk produkt och är inte heller avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom. Alla data och mätvärden är endast för personlig referens.* Produktbilder och modeller, data, funktioner, prestanda, specifikationsparametrar, användargränssnitt och annan produktinformation på denna sida är endast för referens och kan skilja sig från den faktiska produkten. Xiaomi kan ändra denna information. För mer information, se den faktiska produkten.* Vattenmotståndet på 5ATM (motsvarande ett djup på 50 meter under vattnet) innebär att den kan bäras i simbassänger, under sandstångssimning och andra grunda vattenaktiviteter. Den är inte lämplig att bära i varma duschar, bastur eller under dykning. Se till att undvika den direkta effekten av höghastighetsvattenflödet under vattensporter. Vattenbeständighetsfunktionen är inte permanent och kan minska med tiden.*50 meter vattentätning uppfyller ISO22810: 2010-standarder. Det har klarat TÜV SÜD Certification and Testing (China) Co., Ltd. Rapportnummer: 68.189.23.0048.02* Innehållet och funktionerna som visas på denna sida kan inte garanteras förbli permanenta och kan ändras till följd av ändringar i upphovsrätt, kommersiella eller tekniska villkor. Vid eventuella ändringar utan individuell anmälan



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.