FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
23 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Vad kan du göra för att minska risken för att köpa förfalskningar?

Vad kan du göra för att minska risken för att köpa förfalskningar?

Förfalskade produkter är en riktig mardröm inom handeln. Ett köp av sådana produkter är alltid förknippat med en förlust av pengar och kan ibland även förknippas med andra problem och behovet av att klargöra dem inför myndigheterna. Här är några steg du kan vidta för att minimera risken för att köpa förfalskade föremål.

Lita inte på extremt gynnsamma priser

Om priset på en märkesvara är absurd lågt är det förmodligen inte äkta. Det är svårt att bestämma prisintervallet, det är bäst att helt enkelt kontrollera detaljhandelspriserna och sedan jämföra priserna på flera grossisterbjudanden för sortimentet. Om priset i ett av erbjudandena är klart lägre och samtidigt inte är motiverat, är det nödvändigt att överväga behovet av att beställa en stor kvantitet, det är bättre att vara försiktig.

Begär en köpfaktura

Det kommer ofta att skickas in i form av en så kallad sanitetsfaktura, dvs. ett dokument utan leverantörs data. Du hittar dock grundläggande information om produkten här och samtidigt bekräftas att din leverantör faktiskt äger de varorna som han erbjuder.

Ansök om ett äkthetsintyg för produkten

Vissa märken certifierar sina produkter för att göra det lättare att kontrollera om de är äkta ... eller för att göra dem mer förfalskade. Om du köper lyxkläder (t.ex. Armani) eller elektronik från vissa tillverkare (t.ex. Xiaomi), kan du förvänta dig att säljaren bekräftar att varorna är certifierade.

 

Stegen ovan låter dig minimera risken för att köpa förfalskade varor. Kom ihåg slutligen att vi inte accepterar försäljning av förfalskningar på Merkandi. Om du har tvivel om produktens äkthet ska du informera vår kundtjänst.

Auktor:
Merkandi - B2B affärsplattform

Merkandi - B2B affärsplattform

Merkandi är en internationell grossistplattform för varor som erbjuds samtidigt i ordinarie grossistverksamhet, men också från exekutörer, produktion och lageröverskott, likvidation av företaget, varor som returneras till kunder etc.

Tidigare inlägg Nästa inlägg
Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.