FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
5 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Grossist begagnade apparater

(105 erbjudanden)

Är du på jakt efter funktionella och kvalitativa begagnade apparater i stora kvantiteter? Då behöver du inte leta längre än Merkandi! Vår B2B-handelsplattform erbjuder ett omfattande utbud av begagnade apparater i bulk, allt till rabatterade priser. Oavsett om du är i behov av tvättmaskiner, torktumlare eller andra hushållsapparater i utmärkt skick, kommer vårt sortiment säkerligen att överträffa dina förväntningar.

Grossisthandel med begagnade apparater - fantastiska erbjudanden på högkvalitativa produkter

Merkandi är det ultimata valet för att hitta begagnade apparater till priser som verkligen är en fynd. Du behöver inte bekymra dig över produktkvaliteten. Alla våra produkter kommer från betrodda leverantörer från hela världen. Trots att de är begagnade har de fortfarande lång livslängd, vilket gör dem till ett utmärkt val för budgetmedvetna kunder.

På vår B2B-handelsplattform kan du upptäcka flera erbjudanden om grossisthandel med begagnade apparater, inklusive kylskåp, ugnar, TV-apparater och mycket mer. Dessa är produkter från populära varumärken. Alla produkter finns tillgängliga i bulk, vilket gör det enkelt att fylla på lagret för din butik. Det är ett sätt att göra inköp både bekvämt, tryggt och effektivt. Du behöver inte längre lägga tid på att söka efter pålitliga grossister. Här hittar du allt samlat på ett och samma ställe.

Grossister av begagnade apparater - nära och långt borta

Merkandi är en optimal plattform för att knyta nya affärskontakter med grossister av begagnade apparater från olika hörn av världen. Du kan smidigt ta kontakt med dem direkt för att få de mest fördelaktiga erbjudandena. Tack vare vår flerspråkiga plattform är kommunikationen aldrig ett hinder, och du kan tryggt köpa produkter från pålitliga leverantörer.

För att få tillgång till kontaktuppgifterna till dina utvalda grossister behöver du skapa ett konto hos Merkandi. Det tar bara några minuter och ger dig möjlighet att utnyttja de erbjudanden som finns tillgängliga på vår webbplats. Grip chansen att knyta nya kontakter och finna nya samarbetspartners. Upptäck nya leveranskällor och bredda ditt sortiment med begagnade apparater av hög kvalitet.

Genom Merkandi får du enkel tillgång till pålitliga grossister av begagnade apparater för ditt företag. Utnyttja de betydande rabatterna och ge dina kunder möjlighet att köpa prisvärda apparater utan att tumma på kvaliteten. Börja utforska erbjudanden på vår plattform och gör ditt köp redan idag!

Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.