FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
4 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Bulk golvplattor

(29 erbjudanden)
Golvplattor
212,23 kr - 20% 268,08 kr /m2 Lägsta pris från 30 dagar före rabatt: 212,23 kr

Golvplattor

88 st.
Ny
Vägg- och golvplattor
212,23 kr - 17% 256,91 kr /m2 Lägsta pris från 30 dagar före rabatt: 212,23 kr
Förhandlas senare

Vägg- och golvplattor

138 st.
Ny
Vägg- och golvplattor
234,57 kr - 16% 279,26 kr /m2 Lägsta pris från 30 dagar före rabatt: 234,57 kr
Förhandlas senare

Vägg- och golvplattor

88 st.
Ny
Vägg- och golvplattor
212,23 kr - 17% 256,91 kr /m2 Lägsta pris från 30 dagar före rabatt: 212,23 kr
Förhandlas senare

Vägg- och golvplattor

138 st.
Ny
Väggplattor
268,08 kr - 14% 312,77 kr /m2 Lägsta pris från 30 dagar före rabatt: 268,08 kr
Förhandlas senare

Väggplattor

110 st.
Ny

Golvplattor är en nyckelkomponent i varje hem. De tjänar inte bara ett praktiskt syfte, utan har också en dekorativ funktion. På Merkandi hittar du ett brett urval av golvplattor grossist. De kommer från pålitliga leverantörer över hela världen. Du kan vara säker på att hitta produkter som kommer att diversifiera ditt utbud och hjälpa dig att locka nya kunder.

Golvplattor - varierade erbjudanden på ett ställe

Golvplattor är ett bra sätt att lägga till karaktär i ditt hem. De finns i många olika stilar, färger och mönster. På Merkandi hittar du ett extremt brett urval av bulk golvplattor. De finns tillgängliga i olika storlekar och material, inklusive keramik, porslin och natursten. Du kan välja mellan klassiska, minimalistiska designs eller mer dekorativa, iögonfallande mönster. Tack vare de många erbjudandena tillgängliga på vår handelsplattform, kommer du säkert att hitta något som passar dina kunders behov.

 

Tack vare vår handelsplattform kan du hitta nya källor till leverans i ett nafs. Du kan också utvidga ditt nätverk av kontakter utan ansträngning och etablera långsiktiga affärsrelationer med grossister från olika länder i världen. Detta kommer att göra det möjligt för dig att erbjuda dina kunder ett bredare utbud av produkter. Du kan också öka dina chanser till marknadssuccé. Dra nytta av de många erbjudanden som finns på Merkandi och köpa golvplattor partihandel till låga priser.

Grossistleverantörer av keramiska plattor - från nära och fjärran

För att köpa golvplattor partihandel, behöver du skapa ett konto på Merkandi. Detta ger dig enkel tillgång till leverantörernas kontaktuppgifter. Du kan sedan ta kontakt med dem direkt för att diskutera detaljerna i transaktionen. Vår handelsplattform finns på många språk, vilket gör kommunikationen med leverantörer från andra länder mycket enklare. Du kan också räkna med säkerheten för dina transaktioner. Merkandi arbetar endast med verifierade, pålitliga leverantörer.

Grossistleverantörer av keramiska plattor väntar på dig på Merkandi. Vänta inte längre och gå med oss idag. Skapa ett konto på vår handelsplattform och börja bläddra bland de många erbjudanden som finns tillgängliga. Du kommer säkert att hitta något för dig. Kom igång nu!

Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.