FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
23 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Grossist paraplyer

(24 erbjudanden)

Regnigt väder kan ofta dyka upp oväntat, och det är då ett paraply av hög kvalitet blir oumbärligt. Denna praktiska tillbehör kan utöver att fylla sin grundläggande funktion också fungera som en unik del av din outfit. På Merkandi erbjuder vi grossistparaplyer till starkt reducerade priser. För återförsäljare ger detta en enastående möjlighet att berika sitt sortiment med kvalitetsprodukter och möta kundernas behov.

Grossistparaplyer - enkel och bekväm shopping

Vill du spara både tid och pengar när du köper paraplyer? Ta del av Merkandis erbjudanden. På vår B2B-handelsplattform hittar du fynd av produkter i bulk från hela världen. Varorna kommer huvudsakligen från likvidationslager eller kundreturer, vilket innebär att de erbjuds till mycket attraktiva priser. På detta sätt kan du öka din vinst, minska dina kostnader och enkelt locka nya kunder. 

Köp billiga paraplyer i bulk, utan att behöva oroa dig för språkbarriärer eller avståndet till leverantören. Merkandi har gjort det enkelt att etablera relationer med leverantörer och att snabbt och bekvämt genomföra inköp. Utforska vårt stora urval av grossistparaplyer, tillgängliga i många olika färger och mönster. Välj de som bäst passar din affärsstrategi och tveka inte att göra ditt köp.

Inköp av paraplyer i stora kvantiteter - ett brett utbud av leverantörer

För att genomföra ett köp behöver du först upprätta ett konto på vår handelsplattform. Efter att du har gjort det, kommer du att få tillgång till kontaktinformationen för grossister som säljer paraplyer i stora mängder. Detta gör det möjligt för dig att direkt kontakta dem och diskutera transaktionsdetaljer. Det är verkligen så enkelt!

På Merkandi hittar du endast erbjudanden från betrodda leverantörer. Varje leverantör granskas noggrant av vårt team för att garantera en säker transaktion för båda parter. Detta utgör en utmärkt möjlighet att knyta nya affärsband och bredda ditt nätverk av kontakter. Dra fördel av våra förmånliga priser på paraplyer i stora kvantiteter och öka din vinstmarginal.

Vänta inte längre! Registrera dig hos Merkandi och utforska vårt omfattande utbud av grossistparaplyer. Se till att ditt sortiment är komplett och varierat med hjälp av de unika produkter som finns tillgängliga på vår plattform. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt nätverk!

Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.