FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
2 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Lagerverifiering och kommentarsystem

Varje grossist kommer att verifieras innan de läggs till i vår databas. Detta inkluderar kontroll av företagets trovärdighet av våra anställda. Som ett resultat kan alla användare av Merkandi B2B-handelsplattformen vara säkra på att de bara kontaktar fysiskt befintliga företag som faktiskt bedriver försäljning av lager, butiker och överskott. Varje företag som vill publicera sitt erbjudande på Merkandi måste kontrolleras.

Kommentarsystemet fungerar baserat på köparnas kommentarer efter en transaktion med grossisterna. Det kan vara en negativ, neutral eller positiv kommentar. På denna grundval har varje grossist möjlighet att publicera ett yttrande om kommentaren, oavsett typ eller innehåll. Tack vare denna lösning har alla som tänker slutföra en köp- och försäljningstransaktion möjlighet att bekanta sig med uttalanden från båda parter i transaktionen.

Tack vare verifieringsförfaranden och möjligheten att yttra sig har varje köpare möjlighet att kontrollera säljarens trovärdighet och tillförlitlighet innan han beslutar att köpa sina varor.

Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.