FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
21 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Merkandis tjänstprismatchningsgarantipolicy

Merkandi är engagerat i att tillhandahålla våra kunder ett oöverträffat värde och nöjdhet i alla våra tjänsterbjudanden. För att säkerställa att du alltid får det bästa priset för våra tjänster introducerar vi vår 30-dagars tjänstprismatchningsgaranti. Denna policy är utformad för att garantera att de priser vi erbjuder för våra tjänster, såsom registrering eller kontouppdatering, är konkurrenskraftiga och rättvisa.

Behörighet

 • Denna prismatchningsgaranti är specifikt för kunder som har fått ett e-postmeddelande från Merkandi som erbjuder denna policy. Endast de som har kontaktats direkt av oss med ett erbjudande angående prismatchningspolicyn är berättigade.
 • För att initiera ett krav på prismatchning måste berättigade kunder kontakta oss via e-post och svara direkt på vårt ursprungliga erbjudande via e-post. Detta är för att säkerställa att vi noggrant behandlar och länkar din begäran till ditt konto.

Varaktighet

 • Garantin är giltig i 30 dagar från det ögonblick vårt erbjudande via e-post tas emot av kunden. Mottagningstiden för vårt e-postmeddelande, enligt dess tidsstämpel, markerar starten på den 30-dagars berättigandeperioden.

Hur man ansöker

 • Observera en prisjustering: Om du märker att priset för en tjänst du har köpt, som registrering eller kontouppdatering, har minskat på vår webbplats inom 30-dagarsperioden, dokumentera förändringen.
 • E-posta oss: Svara på vårt ursprungliga erbjudande via e-post om prismatchningsgaranti med ditt krav, inklusive detaljer om tjänsten och det nya priset.
 • Granskning: Vårt team kommer att bedöma ditt krav för att verifiera dess giltighet och säkerställa att prissänkningen gäller samma typ av tjänst under identiska villkor.
 • Justering: Om ditt krav uppfyller våra kriterier kommer vi att matcha det lägre priset. Vi kommer att informera dig om hur prisskillnaden kommer att återbetalas eller krediteras ditt konto.

Villkor

 • Prismatchningsgarantin gäller endast för Merkandis tjänster, inklusive registrerings- eller kontouppdateringsavgifter.
 • Tjänsten i fråga måste vara identisk i termer av de erbjudna villkoren.
 • Denna policy är icke-överförbar och gäller endast för direkta köp eller förnyelser som görs via Merkandi.

Undantag

 • Prisjusteringar baserade på fel eller tryckfel är inte berättigade enligt denna policy.

Merkandi förbehåller sig rätten att ändra eller avbryta denna garanti enligt vårt gottfinnande och utan förvarning. Beslut angående begäranden om prismatchning är slutgiltiga och bindande.

Vi uppskattar ditt förtroende för Merkandi för dina tjänstbehov och ser fram emot att fortsätta erbjuda dig exceptionellt värde och stöd.

Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.