FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
23 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Referenser

Hej Merkandi! Jag gick med dig för att jag hörde att du ger mycket bra information om olika företag och att du gör ett mycket bra jobb. Alla företag du jobbar med har kläder av bra kvalitet. Jag är väldigt glad att jag kom till Merkandi. Jag har jobbat med kläder väldigt länge och jag skickar dem vidare till andra regioner som Asien. Tack så mycket!

Mamazhan Hamadamin

Det är 100% säkert. Jag är helt nöjd och glad, jag vill fortsätta. Det är väldigt smidigt och väldigt lätt att använda.

israr uddin

En utmärkt handelsplattform Och vinst Vi är mycket Nöjd med sättet att göra affärer och hantera situationen gällande beställning av varor Professionellt bemötande och omsorg om kunden

kostadin ceranic

Det här är ett mycket bra verktyg för att växa affärer och göra vinst, jag är väldigt ny på den här e-marknadssidan, men min synvinkel som ITT-proffs och entreprenör erbjuder merkadis omfattande och olika produkter över hela världen.

zonder erjinjia

En underbar plattform för att komma in i bredare handelsvatten, vi ses av många intresserade kunder, det finns ständiga dialoger med intresserade parter

Arnas Raksnys

Jag tycker att Merkandi förenar företag vilket gör det lättare att hitta den leverantör eller mottagare vi söker. Jag tycker att idén med ett sådant företag är intressant.

Alex Hudusin

Mycket bra sida, bekvämt gränssnitt. Ett stort antal intressanta erbjudanden från olika säljare från hela världen. Snabb kommunikation med administrationen. Jag rekommenderar det till alla.

Vitalii Vrona

den här plattformen har varit utmärkt för att handla med fysiska kunder och hitta resurser som är i behov. vi har träffat många säljare i detta och arbetat med dem i över ett decennium nu. även nu kommer vi att börja vår försäljning i denna plattform med alla fysiska lager vi har på vårt kontor och lager. vårt företag har cirka 10 miljoner euro fysiska aktier vilket jag är säker på att det kommer att gynna alla köpare i denna plattform. Jag skulle vilja ta chansen och tacka de människor som verkligen arbetar hårt för att verifiera alla sina medlemmar och göra varje affär till en framgångsrik handel.

Narain Sehrai

vi är glada att kunna säga att det är en pålitlig plattform, vi har direktkontakt med intresserade kunder av denna plattform

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΤΑΚΙΔΗΣ

Detta ger leverantören stora förhandlingsmöjligheter. En sak att se fram emot är de dagliga e-postmeddelandena med erbjudanden som håller igång din marknadsföring och erbjuder fantastiska erbjudanden. Tack

Michelle Camilleri

Merkandi är en väldigt bra plattform. Tack vare denna plattform kunde jag etablera samarbeten med nya företag, lätt att använda, hålla igång,

Rita Reill

Bäst, För närvarande har alla beställningar gått bra, vi är nöjda, vi kommer också snart att lägga ut varor på Merkandi till försäljning, förhoppningsvis med framgång, vänliga hälsningar

Raphael Alvisse

Sajten är mycket bra, utmärkt erfarenhet och allvar. Jag har hittat nya kontakter och seriösa människor trots att jag är ny här. Jag är nöjd.

maria sangermano

EN RIKTIGT ANVÄNDBAR PLATTFORM JAG HAR MÖTT MÅNGA LEVERANTÖRER OCH HAR GJORT BRA AFFÄRER DU KAN FINNA ALLT FÖR ALLA SEKTORER FRÅN SMÅ KVANTITETER TILL STORA LAGER.

fabio d'antoni

En mycket framgångsrik plattform, massor av grossisterbjudanden och kontakter på ett ställe. Kvalitet på kundservice. Jag kan bara rekommendera

Miloslav Svoboda

Försäljningsportalen jag just upptäckte är helt fantastisk! Det gör det inte bara lättare att hitta de produkter jag behöver, utan det ger också en fantastisk shoppingupplevelse. Gränssnittet är intuitivt och lätt att använda, vilket gör navigeringen på webbplatsen trevlig och effektiv. Dessutom gör ett brett utbud av produkter och en mängd olika kategorier att alla kommer att hitta något för sig själva här. Dessutom låter filter- och sökalternativ dig snabbt hitta exakt det du letar efter.

Paweł Boroń

Mycket bra sida där du kan göra många affärer, det gläder mig. Du kan hitta allt du letar efter på grossistnivå i alla branscher.

Ismael Colín

Stort utbud av varor, mycket bra samarbete och kommunikation med säljare. Jag har inte beställt varor från utlandet än, men jag tror att det kommer att bli jättebra. Jag rekomenderar.

Beata Stępniewska

Det är en fantastisk plattform som erbjuder många möjligheter att komma i kontakt med handlare från hela världen. Att skapa erbjudanden och kommunicera är väldigt enkelt och tydligt.

Emad R.

En mycket bekväm och lättanvänd plattform för att hitta nya kontakter. Det är bekvämt att arbeta på. Tack, allt är bra och jag gillar det.

Oleh Koval

Webbplatsen som plattform för grossistförsäljare är jättebra, det är faktiskt en kund med en plånbok som gör inköp. Nackdelen är dock att när man skriver med en klient kan man bli förvirrad vilken klient det var, det finns ingen konversationsflaggning eller filtrering. Bortsett från det är plattformen fantastisk!

Bartosz Rogoziński

Jag hittar sakta min väg, men plattformen är väldigt trevlig och professionell service! tillgång till allt till riktigt bra priser, stort utbud, förhandlingsbart!

Sylwester Jaskólski

En utmärkt handelswebbplats som säkerställer snabbhet och tillförlitlighet när du handlar med grossister. Jag hade en positiv upplevelse och är mycket nöjd. Tack

Jamal Nasser Eddin

Mycket intressant sida. Men vissa säljare tar väldigt lång tid på sig att avsluta prenumerationen, och vissa säger inte upp prenumerationen alls! Detta är lite obekvämt för medan köpvillkoren och andra produkter förtydligas kanske de inte är tillgängliga! Även om jag inte är säker på om jag gjorde rätt genom att betala för åtkomst till sidan och + beställa en exklusiv zon där allt faktiskt är som i de vanliga!

Юрій Гуменний

mycket bra sida för att länka globala affärer lätt att hitta produkterna i lager och partihandel lätt att använda och lätt att placera beställningar Jag rekommenderade att gå med på denna webbplats för etablera ur globala företag

HAFEEZ AQIB

Det jag gillar särskilt med webbplatsen är variationen av erbjudanden. Du kan hitta nästan allt här och har många chanser att göra ett fynd

Staley Saher

En bra plattform för att hitta grossisterbjudanden av varor till ditt företag, samt möjlighet att lägga upp egna erbjudanden. Många erbjudanden från hela världen.

Grzegorz Janke "DRAGON CARPARTS"

Jag tycker att plattformen är väldigt intressant! Vad kan vara bättre: 1. Skapa en annonsuppsättning för alla europeiska länder tillsammans. Låt oss säga med 15-20 % rabatt om kunden väljer alla Schengenländer. Eller något liknande set 2. Bifogade filer bör vara mer synliga. Ingen av mina kunder förstår inte att vi har en lista över artiklar bifogade i tillägget under beskrivningen. 3. Det skulle vara mer förtroendefullt för kunderna om det finns en möjlighet att betala via plattformen! Med viss provision men med vissa garantier...

Bohdan Kalynovskyi

Vi rekommenderar verkligen Merkandi-plattformen. Tack vare det fick vi nya samarbeten och insamlingsställen. Avgiften är tillräcklig för kvaliteten på vad webbplatsen erbjuder.

Natalia

Jag beundrar hög professionalism under valideringsprocessen och att informera användarna om bedragare, enkel meddelande- och beställningsprocess, men tveksam effektivitet hos betaltjänster.

Yevgeniy Sydorenko
Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.