FLASH SALE
-30%
För varje REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
34 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 45 tusen nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Referenser

Det är 100% säkert. Jag är helt nöjd och glad, jag vill fortsätta. Det är väldigt smidigt och väldigt lätt att använda.

israr uddin

Jag har varit på den här plattformen i 60 dagar och jag mår bra, jag har hittat utmärkta kvalitets-priserbjudanden för vissa varor även för mig som privatperson.

Annamaria Mascolo

I grund och botten är det en väldigt trevlig plattform, många kontakter att hitta men den lilla nackdelen är att vi inte har någon garanti för att dessa kontakter är pålitliga. Till en början trodde jag att vi kunde göra inköp via den här plattformen och att det var plattformen som skötte transaktionen för att säkerställa kundskyddet. Men så är det inte, det finns många kontakter men det bästa är att leta efter leverantörer dit man kan gå för att faktiskt bekräfta deras seriositet. Totalt sett kunde jag hitta ett dussin kontakter på den här plattformen.

Ornelstel

Det är en väldigt bred plattform, som grossist hjälper det mig mycket i min verksamhet, jag träffar många människor över hela Europa till otroliga priser, jag rekommenderar det 100% x 100%.

KinGSTocK Chaibi slu

En riktigt stark plattform för att marknadsföra dig själv och skapa nya affärsförbindelser. Allt är klart och begripligt. Jag önskar dig all lycka i din utveckling och uppnå bättre resultat.

Žydrūnas Ambrazaitis

Publiceringen av erbjudandena går perfekt. Om vi har fått ett meddelande från en kund kan vi se det när vi loggar in på Merkandi. Vi får även ett mejl så att vi snabbt kan svara på meddelanden.

Muslum Durmus

Snabb respons och bra service! Ett brett utbud av många olika produkter runt om i världen. Jag ska testa säljalternativet snart!

Sem van Eijndhoven - Return Trading

Super

Toprak Sedar

Mycket nöjd med Merkandi, mina erbjudanden kan nå hela världen. Erbjudandena publiceras automatiskt på flera språk, det är väldigt intressant.

Sofia Franco

En unik tjänst, oavsett om du säljer eller köper en professionell plattform. Som säljare ger Merkandi dig ett utrymme där köpare över hela världen känner igen dig.

Akram DJEBBARI

En riktigt välgjord sida, hjälp vid behov, pålitliga säljare, jag gillar den verkligen. Jag rekommenderar den för de kan även köpa privatpersoner, inte bara företag

Maria Zarriello

Vi har varit registrerade i mer än en månad och vi har fått många förfrågningar om varor och träffat nya potentiella kunder. Jag rekommenderar starkt plattformen. - Italiens affärer

Giovanni Pomo

Utmärkt sida för grossist, kundtjänst svarar snabbt, möjlighet att ha ett bra nätverk av kunder för att komma igång, Jag rekommenderar verkligen.

cfy

Allt är bara PERFEKT!! Jag måste ge mina speciella komplimanger till din kundrelationsavdelning. Tack för att du är så professionell och vänlig. Fortsätt göra vad du än gör för att förbli så. Med min personliga respekt och bästa hälsningar! Osman TURKMEN

Osman Turkmen

Tack så mycket för åtkomst till plattformen. Trevlig service och bra människor. Tack vare Mekandi-plattformen fick jag tillgång till många produkter. Tack så mycket.

Jakub Dziedziński

Jag tror att detta är den bästa grossistsidan. En fantastisk möjlighet för säljare som oss. Bra erbjudanden som inte är tillgängliga på andra plattformar. Jag är väldigt nöjd med mitt val.

DIACONU PETRICA

Merkandi-plattformen kan vara en bra start för alla (återförsäljare/producent/grossist) som är intresserade av att starta B2B-verksamhet. Min personliga erfarenhet har varit mycket positiv.

Paris Pentaliotis

Jag är väldigt glad. Merkandi är en fantastisk plattform för försäljning och grossistköp från pålitliga leverantörer. Jag rekommenderar det väldigt mycket.

Marcin Stadryniak

Bra plattform för affärer .. Tack vare Merkandi har vi etablerat några värdefulla affärskontakter. Entreprenörsbetygssystemet är också användbart. Det är värt att besöka här!

Mariusz Żarkowski

Om det finns några problem hjälper de till att lösa problemet snabbt. Telefonkontakten var alltid mycket vänlig och hjälpsam. Jag kan bara rekommendera.

TarikD

bra telefonservice, lätt att nå via telefon, vänlig, lätt att använda systemet, erbjudanden kan laddas upp väldigt enkelt!

MetRe Tec GmbH

Riktigt innehåll, många erbjudanden på ett varierat utbud och bra telefonservice, mycket funktionell hemsida, överlag mycket bra!

Argyriou Argyris

Superportalen gjorde det enkelt att etablera kontakt med nya företag. Du kan hitta intressanta varor eller visa upp ditt sortiment. jag rekomenderar

Marek Morawiec

Tack, jag är mycket nöjd med sidan. Under 2 månader köpte jag en massa varor och under denna tid träffade jag nya medarbetare. Tack igen för ditt samarbete!

Petro Zayats

Merkandi är ett mycket bra val. Jag ångrar inte att jag registrerade mig - inom 2 månader hittade jag nya kunder och nya leverantörer av varor. Jag rekomenderar!!!!!

Aleks Shkret

Merkandi är mycket hjälpsam för att göra affärer, hitta mycket intressanta erbjudanden och lägga erbjudanden. Det är ett utmärkt skydd för alla företag inom och utanför EU för att stärka sin verksamhet. Bra kommunikation, mycket stödjande. Jag hittade säljare av mycket bra kvalitet och även köpare jag gör affärer med under tiden. Jag skulle absolut rekommendera denna sida för att ge ditt företag fler möjligheter att växa sig starkare. Det är fantastiskt. Tack Merkandi för ett fantastiskt jobb du gör för att föra samman näringslivet.

Florina Gjinovci

Tack vare Merkandi undviker vi att bli gripna av skrupelfria människor på webben, vi kan lita fullt ut på Merkandi och på så sätt bedriva säkra affärer. TACK MERKANDI

Daniel Lago

Jag rekommenderar denna portal med grossisterna, här hittar du leverantörer av varor till bra priser och av mycket bra kvalitet från hela världen. Grossisterna är väl kontrollerade.

Grzegorz Olejnik

bra layout - anständig plattform. Lätt att lista produkter och enkelt att söka efter nya listor. Kommunikation med köpare / säljare är enkel - skulle använda mer om tiden tillåter.

Jonathan Wagman

Sajten är jättebra, du kan hitta det du behöver och servicen är också ganska bra. Tyvärr är det som stör dig att varorna från många säljare ibland inte är uppdaterade. Men generellt ganska bra!

Mohamad El-Hussein
Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.