FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
25 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Referenser

Hej Merkandi! Jag gick med dig för att jag hörde att du ger mycket bra information om olika företag och att du gör ett mycket bra jobb. Alla företag du jobbar med har kläder av bra kvalitet. Jag är väldigt glad att jag kom till Merkandi. Jag har jobbat med kläder väldigt länge och jag skickar dem vidare till andra regioner som Asien. Tack så mycket!

Mamazhan Hamadamin

Det är 100% säkert. Jag är helt nöjd och glad, jag vill fortsätta. Det är väldigt smidigt och väldigt lätt att använda.

israr uddin

Förfrågningar besvaras snabbt och kompetent och behandlas snabbt. Medarbetarna är utbildade och vet vad de gör och vad de måste vara uppmärksamma på.

Umar Shahbaz

En mycket bra service med seriösa verifierade säljare med kvalitetsgrejer till låga priser och snabb och säker leverans. Nöjd med Merkandi

Cristian Mindroc

Allt fungerar mycket professionellt och tillförlitligt, en mycket tydlig plattform för att arbeta med kunder. Vi lyckades göra den första rean på bara 2 dagar genom att aktivt höja sortimentet. Jag rekomenderar!

UAB Eimeta

Merkandi är ett bra sätt att komma i kontakt med handelspartners över hela Europa. Att skapa erbjudanden är till stor del självförklarande. Om du har några problem eller frågor är livechatten vänlig och pålitlig.

Best Italy Textilhandelsgesellschaft mbH

Det har verkligen varit en fantastisk upplevelse på Merkandi. Det är en enorm plattform för att utforska verksamheten över hela världen. Bra verktyg för nya affärer.

Joaib Khan

Tack vare Merkandi fick jag många nya intressanta kontakter för underbara lager som jag själv skulle ha haft svårt att hitta på Internet, tack

Miroslava Váňová

Intressant portal, enkel att använda, för närvarande användbar speciellt för utländska kontakter, kundsupport är snabb och mycket hjälpsam.

Andrea Brillo

Jag hittade nya och riktiga köpare först efter 3 månader när jag publicerade mina produkter! Denna plattform är ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag. Jag rekommenderar det till alla.

Jayson Vergara

Jag gratulerar Merkandi som alltid varit seriös och alltid hjälpt mig att hitta en bra affär och speciellt seriösa leverantörer som vi inte haft några problem med. Så tack till dem

frederic mery

MIN Åsikt OM TJÄNSTERNA SOM TILLHANDAHÅLLS AV "MERKANDI"-PLATTFORMEN ÄR MYCKET BRA, FÖR NÄR JAG BEHÖVDE HJÄLP: JAG HAR DET OMEDELBART, OCH I ETT KOMMERSIELLT BYTE SOM JAG HAR PLANERAD ATT GÖRA JAG BLEV RÄDDAD AV EN LEVERANTÖR SOM INTE LEVERERADE VAROR TILL DESS KÖPARE.

Evdokimos Triantaris

Jag är oerhört nöjd med Merkandi. Det är en plats som gör att jag effektivt och effektivt kan hantera mitt sortiment och hitta välrenommerade leverantörer. En av de största fördelarna med denna plattform är dess användarvänlighet och intuitiva gränssnitt som gör att jag snabbt kan söka igenom erbjudanden och lägga beställningar med några få klick.

Przemysław Górny

Stor erfarenhet vunnit under dessa nästan 3 månader på Merkandi! Superplattform för såväl företag som privatpersoner. Valuta för pengarna är rätt! Jag kan bara rekommendera.

Maksim Rizovski

seriös och effektiv sida! bra sätt att öka kontakterna utomlands. stora spelare närvarande och snabba svar, inget slöseri med tid

harold rocky

Plattformen ger dig det du är här för. Att marknadsföra varorna är väldigt enkelt. Kontakthastigheten är mycket hög. Tack!

Mateusz Abraham

Jag rekommenderar, en mycket stor databas med varor, en intuitiv och lättanvänd plattform, jag är nöjd med de kontakter som etablerats på denna webbplats som säljare

DAWID ROŻAK

Merkandi är en bra plattform för grossister som jag själv. Min erfarenhet av kundservice har varit exceptionell och mina problem löstes snabbt.

David Amah

Merkandi.com är verkligen hjälpsam och seriös handelsplattform. Jag har använt den många gånger och alla säljare som jag har beställt från var seriösa, svarade i tid och jag har aldrig haft några problem. 100 % valuta för pengarna. Högt rekommenderad!!!

Nikolaos Champeris

Enligt min mening verkar Merkandi vara en lovande plattform för att sälja olika produkter i bulk. Även om de första resultaten kanske inte var som förväntat, indikerar aktivering av kampanjer ett proaktivt tillvägagångssätt för att öka försäljningen. Det är viktigt att ha tålamod och ge kampanjerna tid att träda i kraft. Med tid och fortsatt ansträngning finns det goda möjligheter att se positiva resultat och ökad försäljning på Merkandi-sajten.

Simon Terbovšek

Jag älskade det..synd att de bara säljer en massa tomter, de skulle kunna sälja mindre för de som vill börja..det är lite överdrivet..om Merkandi och väldigt bra vi har allt vi vill ha på ett ställe..Jag rekommenderar det jag är redan premium

Ana Lopes

Mycket bra service. när jag mejlar eller ringer med en fråga om ett visst företag får jag alltid ett ärligt svar. på så sätt undviker du bedragare och de hålls också borta

Pascal Van muylem

Super hemsida. Massor av grossister och möjligheter. Tack för det, Jag har hittat många utländska handlare som jag nu etablerar en fortlöpande relation med.

TOMASZ PISAREK

Enligt min erfarenhet är Mercandi full av möjligheter, varje dag blir jag gladare, sedan jag gick med i Mercandi har jag träffat många företag som är 100% pålitliga och seriösa.

Manuel Eced Roldon

Jag är mycket imponerad av de möjligheter som Merkandi erbjuder att arbeta med stora företag över hela världen. Du kan öka din produktbas, mycket billigare och ha en mycket högre vinstmarginal, det är mycket värt att vara med Merkandi.

Manuel Eced Roldon

Bra plattform! Stort stöd – stora möjligheter till utveckling och nätverkande! Vi är mycket nöjda - det är så vi hittar kunder över hela världen.

Lisa-Marie Birke

Det är en väldigt bra hemsida för både företag och privatpersoner, de har allt och till väldigt bra priser för återförsäljning rekommenderar jag den.

Jon Uriguen Lejarraga

Jag är mycket nöjd eftersom jag tack vare dig kan få en överblick över grossister, erbjudanden och produkter. Det gjorde mitt jobb lättare. Fortsätt så. Tack så mycket

Αλεξάντρα Καναπίτσα

Plattformen är mycket bra och har många handlare, den har också bra erbjudanden att köpa, men jag hoppas att de affärer som redan är sålda, arkiverade kommer att tas bort av handlarna.

Aref Alhamad

Jag rekommenderar starkt handelsplattformen Merkandi. Ett gediget företag, mycket väl verifierade räkenskaper. Snabb hjälp med att lösa problemet. Engagerade medarbetare, du kan räkna med deras stöd.

Małgorzata Januszkiewicz-Boczko
Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.