FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
2 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Sök efter varor

Regler för söktjänsten

Allmänna bestämmelser

 1. Entreprenör - Merkandi LTD, nedan kallad Merkandi, etablerat i England, Unit 4E, Enterprise Court, S63 5DB Rotherham.
 2. Förvaltare - företagare eller privatperson som beställer en produktsökningstjänst.
 3. Varorsökningstjänst - nedan kallad tjänsten, består i att söka efter erbjudanden för en specifik produkt för kundens räkning och sedan tillhandahålla foton, kontaktinformation och all annan information som krävs för att kontakta säljaren och köpa varorna. Tjänsten tillhandahålls av leverantören.
 4. Servicekostnader - det belopp som klienten måste betala för utförandet av varorna söktjänsten.

Tillhandahållen omfattning

 1. Den upphandlande myndigheten gör en beställning av en godssökningstjänst via Merkandis webbplats. Kostnaderna för tjänsten är listade på tjänsten beställningssida och gäller för att hitta en vara i enlighet med kundens specifikationer.
 2. Efter betalning för den tjänst som beställts av klienten, ska leverantören fortsätta att implementeras inom tre arbetsdagar från och med dagen för betalningen. Om det inte är möjligt att uppfylla tidsfristen för tillhandahållande av tjänsten åtar sig entreprenören att omedelbart informera den upphandlande myndigheten och i denna situation är denna tidsfrist föremål för enskilda avtal mellan den upphandlande myndigheten och entreprenören.
 3. Tjänsten anses vara färdig när följande information om de hittade erbjudandena skickas till kunden: ​
   - säljarens internetadress
   - internetadressen för de hittade varorna
  - säljarens kontaktuppgifter (inklusive telefonnummer, e-postadress, grossistadress, företags / säljarnamn, etc.)
  - beskrivning av de hittade varorna med data (pris, minsta beställning, erbjudandeinformation, garanti, etc.) 
 4. Leverantören kommer att skicka all den sökta informationen, förutsatt att inte all ovanstående information kan vara tillgänglig. Leverantören ska skicka all information till den e-postadress som angivits av kunden på användarens konto eller som anges vid beställning av godssökningstjänsten 
 5. I händelse av att Leverantören inte kan hitta erbjudanden för de varor som Kunden söker, kommer det belopp som betalas för tjänsten att returneras till kundens konto inom tre arbetsdagar. Återlämningen kommer att göras i samma form som betalningen som den upphandlande myndigheten har gjort för tjänsten. Om en sådan återbetalning inte är möjlig, ska entreprenören kontakta den upphandlande myndigheten för att fastställa en annan form av återbetalning.

Återbetalning

Den upphandlande myndigheten har möjlighet att få en återbetalning för den tjänst som tillhandahålls inom sju kalenderdagar efter det att erbjudandet för de sökta varorna erhållits. För att få återbetalning är den upphandlande myndigheten skyldig att kontakta Merkandi kundtjänst, vars kontaktinformation finns på kontaktkortet på webbplatsen: https://merkandi.se/contact. Efter sju kalenderdagar från dagen för mottagandet av bud för de sökta varorna har den upphandlande myndigheten inte rätt till återbetalning.

Klagomål

Leverantören tillåter att ett klagomål inleds i följande fall:

 1. Tjänsten tillhandahölls inte av Leverantören inom den period som anges som leveransdatum för erbjudanden för varor.
 2. Den upphandlande myndigheten får inte kontakta någon av de leverantörerna som listas av leverantören.
 3. Den upphandlande myndigheten har accepterat erbjudanden för andra varor än de som anges i beställningen.

Kontakta Merkandi kundtjänst vid klagomål. Kontaktinformation finns på kontaktkortet på webbplatsen: https://merkandi.se/contact. Innehållet i klagomålet är klienten skyldig att ange alla sina personuppgifter, kontaktuppgifter, betalt fakturanummer och ange minst ett av ovanstående fall som motiverar inledandet av ett klagomål från Merkandi.

Leverantören är skyldig att bedöma klagomålet inom 30 dagar från dagen för bekräftelse av mottagandet av ansökan.

Slutbestämmelser

I frågor som inte omfattas av dessa regler ska Merkandis allmänna villkor och tillämplig lag gälla.

Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.