FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
24 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Var ECO
Hållbar utveckling

Historien om Merkandi är en berättelse om drömmar och övertygelser från grundaren av varumärket, Dariusz Pańków. Han ansåg att affärer kan bedrivas på ett rättvist sätt gentemot människor och miljö, vilket är ett värde som Merkandi odlar än i dag. Denna innovativa plattform lanserades 2008, men då insåg vi inte hur stor inverkan vi skulle ha för att minska koldioxidutsläppen.

Merkandi är inte bara ett grossistföretag, utan också en innovativ plattform som gör det möjligt för återförsäljare att omfördela varor från returer, överskottsproduktion och lagring. Dessutom har Merkandi, tack vare sin internationella räckvidd och användningen av den senaste tekniken för B2B-plattformar, skapat en sluten krets, som är en idealisk lösning för företag som vill verka på ett hållbart sätt.


Vad menar Merkandi med hållbar utveckling?

MINSKAR KOLIDUTSLÄPP

Sälj produkter till ett rimligt pris för att möjliggöra återanvändning. Påverka det pro-ekologiska beteendet hos dina kunder och marknader.

FÖRLÄNGNING AV PRODUKTERNAS LIVSTID

Ge dina produkter ett andra liv. Sälj dem vidare istället för att bli av med dem genom att förstöra dem. På så sätt skyddar du ditt varumärke och bidrar till en hållbar utveckling.

BYGGA SOCIALT VÄRDE

Sälj förnuftigt, ge produkterna ett andra liv. Positivt påverka kundernas pro-ekologiska beteende.


Hållbarhet med Merkandi

I en tid då våra naturresurser utarmas alltmer och problemet med miljöföroreningar blir mer och mer akut, är Merkandi en del av trenden för hållbar utveckling. Vi stödjer våra kunder att agera ansvarsfullt och ta hand om den naturliga miljön. Tack vare Merkandi kan våra kunder inte bara dra nytta av unika kommersiella möjligheter, utan också bidra till miljöskydd och minskning av koldioxidutsläpp.

Förstör inte, utan ge dina produkter ett andra liv. Lägg ut dem till försäljning och stödja en hållbar utveckling av planeten. SÖKA INTE, sälj vidare.

Allt som människan använder kommer från jordens resurser. Vi pratar inte bara om mat, utan även kläder, elektronisk utrustning, leksaker och andra vardagliga föremål. Detta är en naturlig följd av civilisationens framsteg, som, även om det har gjort människors liv lättare och trevligare, tyvärr, steg för steg, bidrar till oåterkalleliga förändringar i den naturliga miljön. Därför är det så viktigt att vi tar hand om vår planet och använder jordens resurser på ett hållbart sätt. Merkandi fokuserar på lösningar i linje med hållbara utvecklingstrender, vilket gör att vi kan bidra till att skapa en mer vänlig värld för framtida generationer.


Hållbar utveckling

Vi är övertygade om att du genom att använda Merkandi-plattformen inte bara får tillgång till de bästa handelsmöjligheterna, utan också aktivt bidrar till miljöskydd. Vår plattform låter dig sälja produkter som annars skulle kunna hamna på deponier. Tack vare detta minskar vi mängden avfall som förorenar vår planet.

Vi är stolta över våra kunder som tillsammans med oss skapar en planetvänlig miljö. Tillsammans kan vi göra mirakel och förändra vår värld till det bättre. Vi är övertygade om att varje, även den minsta, beslut att använda hållbara lösningar bidrar till att skydda vår planet och framtida generationer.

Vi välkomnar dig att läsa vår rapport om mode och dess inverkan på den naturliga miljön. Denna rapport presenterar aktuella uppgifter om modeindustrins inverkan på vår planet och uppmärksammar problemen med överproduktion, lågkvalitativa produkter samt användningen av miljöskadliga material. Tack vare vår rapport kommer du att få möjlighet att få värdefull information om modes miljöpåverkan och förstå vilka åtgärder du kan vidta för att minska din negativa påverkan på planeten.

Ladda ner rapporten
Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.