FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
10 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Cykelfäste för GoPro Hero 12 11 10 9 8 7 DJI Action SJ7 SJ6 för kammar

35,86 kr /styck pris utan skatt
Jag beställer

Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
Varumärken
ACTION - DJI - GoPro - Xiaomi
SKU:
70208
EAN:
5905601810469

Kontakt Ring

Cykelfäste för GoPro Hero 12 11 10 9 8 7 DJI Action SJ7 SJ6 för kammar - beskrivning

GoPro Action Camera Cykelfäste för styre Produktbeskrivning + Höjdpunkter

Viktiga funktioner: Produkttyp: Cykelstyrfäste Material: ABS + Nylon + Aluminium Vikt: 52g Monteringsplats: Styre / stång / ledstång med en diameter på 20-30 mm Justering: 360 grader Kompatibilitet: Kameror, actionkameror Montering: Universalgänga för montering av actionkameror Vattentät: Ja Höjd på hela handtaget: 70 mm Bekvämt: Snabb demontering och montering, inga verktyg krävs Hållbar: Håller enheten stadigt och stadigt Setet innehåller: 1x Styrfäste, 2x Monteringsskruv, 1x Halkskydd
Ett styrfäste för en motorcykel, motorcykel, skoter eller cykel är en viktig pryl för alla älskare av utomhusaktiviteter, som cykling, motorcykel eller skoter. Den är tillverkad av material av exceptionell kvalitet och kommer att uppfylla dina förväntningar. Oavsett om du har en actionkamera, DSLR, GoPro, SJCAM eller till och med en telefonhållare (telefonhållare ingår ej) - detta modulära system kan fungera med dem. Designad för de flesta kameror, gimbals och annan foto- och videoutrustning som finns på marknaden.
Komfort och säkerhet Säkerheten vid användning säkerställs av halkfria dynor (1), som eliminerar risken för att handtaget rör sig. Kraftiga skruvar i rostfritt stål (2) garanterar hållbarhet och lång livslängd.
360 graders vridbart huvud Cykelfästet har ett 360 graders vridbart huvud med ett lås var 90:e grader. Positionen låses genom att dra åt justerskruven med en skruvmejsel, vilket garanterar stabilitet i positionen. Skruven är täckt med en packning för att skydda styret från repor!
Oavsett om du föredrar att cykla, motorcykel eller skoter anpassar sig detta fäste perfekt till dina behov. I hållaren kan du placera actionkameror m.in.: GoPro - Hero 12, Hero 11, Hero 10, Hero 9, Hero MAX, Hero 8, Hero 7 (Svart, Silver, Vit), Hero : 6, 5, 4, 3+, 3, 2, 1, Hero 2018 Fusion, SESSION, HERO+, Motorsports, Surf, Naken, Classic SJCAM - SJ9 Strike, SJ8 PRO, PLUS, AIR, SJ7 star, (SJ7000), SJ6 legend, (SJ6000), SJ5000+, SJ5000 SJ4000 Xiaomi - Yi, Yi 2, Mijia 4K Dji - Action 2, Dji Action 3, Dji Action 4, Osmo Action Andra enheter - t.ex. smartphones, kameror, GPS-navigering (OBS! kräver ytterligare fästen - ingår ej) För att fästa enheten på fästet, placera den i ett speciellt fodral/hållare med ett standard actionkamerafäste (ingår ej).
Enkel och snabb fastsättning Detta fäste är designat med komfort i åtanke. Demontering och montering är extremt enkel och kräver inte användning av verktyg. Lossa helt enkelt clamp knopp för att montera eller ta bort utrustningen.
Alogy är ett dynamiskt polskt varumärke som sticker ut på marknaden tack vare sin avancerade innovation och uppmärksamhet på varje detalj. Med en passion för att skapa moderna lösningar för vardagstillbehör strävar Alogy konsekvent efter att ge kunderna en unik upplevelse som kombinerar utmärkt kvalitet, originell design och funktionalitet på högsta nivå. Vi är stolta över det faktum att vårt varumärke inte bara levererar produkter av exceptionell kvalitet, utan också skapar en positiv shoppingupplevelse. Vårt mål är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, som är hjärtat och själen i vår verksamhet. Tack vare deras feedback och stöd kan vi ständigt utveckla och anpassa våra produkter efter deras behov.

Vanliga frågor Är detta fäste endast lämpligt för montering på styret på en cykel?
Nej, fästet är främst utformat för att monteras på styret på en cykel, men det är också perfekt för motorcykelstyre, skotrar och andra element med en diameter på 20 till 30 mm.
Har denna hållare ytterligare armmoduler?
Ja, den levereras med två extra armmoduler som gör att du kan montera kameran i olika konfigurationer, vilket ger dig friheten att skapa en mängd olika bilder.
Är detta fäste lätt att montera?
Ja, monteringen är mycket enkel och kräver inte användning av ytterligare verktyg.

Allt till hands! Kolla in våra andra erbjudanden och välj de nödvändiga tillbehören för dig. Komma ihåg! Du kan hitta ett antal tillbehör som: härdat glas, hållare, billaddare, FM-sändare, kablar eller hörlurar.


Betalningsmetoder

  • Överföring
  • Kontant
  • Betalningar online
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Fraktmetoder

  • Inrikesfrakt
  • Utrikesfrakt

Andra grossisterbjudanden

Andra erbjudanden i denna kategori

Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.