FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
25 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Du gillar att baka hemma, men ditt kök har inte plats för klassiska storformatsmöbler? Det betyder inte att du måste ge upp din favoritmat - allt du behöver är den elektriska ugnen LAFE, som erbjuder avancerade tillagningsalternativ. LAFE-ugnen värms upp omedelbart och fördelar värmen jämnt. Placera den var du vill och börja baka!

• Kapacitet 50L.
• Max effekt 2000W.
• Upplyst interiör.
• Riktig varmluftsmatlagning.
• Temperaturkontroll.
• Rotisserie.
• Justerbar termostat.

Två flugor i en smäll
Med den stora kapaciteten hos LAFE-enheten på upp till 50 l kan du tillaga upp till dubbelt så många rätter som i en vanlig miniugn. Setet innehåller ett galler och en bakplåt, så att du kan baka på två nivåer samtidigt - över och under. Precis som med konventionella ugnar är höjden på brickorna justerbar, vilket gör det enkelt att anpassa inredningen av LAFE till den rätt du vill laga i den.
komfort och mångsidighet
Den maximala effekten du kan ställa in i ugnen är upp till 2000W, vilket gör det enkelt att laga pizza, läckra jästrullar eller smakrik kycklingmiddag. Det breda temperaturområdet (60-240°C) gör LAFE-ugnen till en verkligt mångsidig apparat - du kan använda den för att torka svamp, förbereda eller baka din favoritkaka, samt baka ditt eget bröd.
Perfekt tillagade rätter
LAFE miniugn kan med säkerhet konkurrera med klassiska köksmaskiner. Tack vare varmluftsfunktionen fördelas varmluften jämnt i apparatens kammare och tillagar maten noggrant på alla sidor. Du behöver inte längre oroa dig för att den där aptitretande steken ska vara rå på insidan - du kan lita på LAFE-enheten. Vill du förbereda en utsökt gås till en familjemiddag? För att göra detta, använd rotisseriet som är fäst vid ugnen - det här alternativet låter dig laga perfekt bakat kött i traditionell form, på ett spett, såväl som grillat.
bekvämlighet framför allt
LAFE-ugnen är en enhet som inte bara är funktionell, utan också enkel och bekväm att använda. Under drift är enhetens inre upplyst, vilket gör att du kan kontrollera processen för att förbereda problematiska bakverk som jästdeg. Enheten är utrustad med en timer, så att du kan fokusera på andra aktiviteter medan du bakar – när det är över stängs ugnen av automatiskt och meddelar dig med en ljudsignal. Dessutom informerar indikatorlampan dig om enhetens status, så att du alltid får reda på ett eventuellt fel i god tid.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.