FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
24 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Globalisimo Blå Sovsäck

114,49 kr /styck pris utan skatt

Rekommenderat pris: 228,98 kr


Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
5 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Ungern
Varugrupp
Ny  
SKU:
holm7246
Sista genomförande
för 4 dagar sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

En sovsäck är en högkvalitativ, multifunktionell sovanordning som är idealisk för camping, vandring eller andra utomhusäventyr. Denna produkt, med sin bekväma och vattentäta design, ger utmärkt skydd för användaren i olika väderförhållanden.
Viktiga funktioner:

Utsida: Sovsäckens yttre del är tillverkad av vattentätt polyestermaterial. Detta slitstarka och vattenavvisande material skyddar användaren från regn och fukt, vilket säkerställer att det håller sig torrt under alla väderförhållanden. Det vattentäta yttre lagret gör att du kan använda sovsäcken även i våta förhållanden.

Interiör: Den inre delen av sovsäcken är fodrad med ett bekvämt och mjukt material. Detta inre lager bidrar till en behaglig sömnupplevelse och behåller kroppsvärmen under svalare nätter.

Låssystem: Utrustad med dragkedjor och kardborreband på sidorna, vilket säkerställer enkel och säker stängning. Dragkedjan gör det enkelt att dra in och ut dragkedjan, medan kardborrbandet hjälper till att hålla sovsäcken tätare, vilket hjälper till att förhindra att kyla strömmar in och värmeförlust.

Storlek: Sovsäckens storlek är stor och bekväm. Den är 200 cm lång och 70 cm bred, vilket ger en genomsnittlig vuxen tillräckligt med utrymme för att sitta bekvämt i den.

Bärbarhet: Sovsäcken kommer i en praktisk bärbar väska. Detta möjliggör enkel förvaring och transport, vilket gör den idealisk för resor, vandring och camping. Bärväskan hjälper dig att enkelt bära och förvara din sovsäck när den inte används.

Denna sovsäck är ett utmärkt val för dig som tillbringar tid utomhus och behöver en bekväm och pålitlig plats att sova på. Kombinationen av vattentätt yttre lager, bekvämt innermaterial och dragkedja och kardborreband säkerställer tillräckligt skydd och komfort under alla förhållanden. Och den bärbara väskan gör den praktisk och enkel att förvara när du inte använder sovsäcken.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.