FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
10 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Jod är "mat" i sköldkörteln, som reglerar energiförbrukningen i vår kropp genom hormoner. Vi behöver jod specifikt för korrekt metabolism av näringsämnen, sockerarter, fetter och proteiner. Jod är viktigt för psykiskt välbefinnande, korrekt reglering av kroppstemperatur och hudhälsa.

Jod söks av människor som fokuserar på:
- Psykiskt välbefinnande - Energiförbrukning i kroppen
- Normal sköldkörtelfunktion

- Korrekt metabolism av näringsämnen, sockerarter, fetter och proteiner

Innehåll: Fyllmedel (rismjöl), vegetabilisk kapsel av hypromellos, fyllmedel (rismjöl), tillsatta ämnen: kiseldioxid, jodkalium.

Anmärkning: Kosttillskott. Produkten ersätter inte en balanserad och varierad kost. Förvaras torrt vid en temperatur upp till 25°C. Skydda mot direkt solljus. Förvaras utom räckhåll för barn. Tillverkaren ansvarar inte för skador som orsakas av olämplig användning eller förvaring. Bäst före-datum anges på förpackningen.

Allergener: Produkten innehåller inte allergener som förtecknas i bilaga II till Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr 1169/2011, i dess ändrade lydelse.

GMO: Produkten uppfyller kraven i förordningarna (ES) 1829/2003 och (EG) nr 1830/2003, innehåller inte GMO och har inte framställts av genetiskt modifierade råvaror.

Jonisering: Produkten har inte behandlats med joniserande strålning i den mening som avses i Europaparlamentets och rådets direktiv 1999/2/EG, ändrat genom förordning (ES) nr 1137/2008.

Produktionen är ISO-certifierad 22000:2018



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.