FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
22 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Magiskt Scratch Art Fun Art Spel För Barn & Vuxna

67,70 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
10 stycken
Tillgänglig kvantitet
100 stycken
Land
Storbritannien
Varugrupp
Ny  
Varumärken
Rainbow
Sista genomförande
för 2 veckor sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

MARVIN'S MAGIC PRESENTERAR MAGIC SUPER BRIGHT SCRATCH ART: Marvin's Magic är hemmet för allt magiskt och mystiskt. Från deras utbud av magiska trick till deras scratch art-set, du kommer att bli förvånad över magins kraft. Gömd under det svarta lagret i detta scratch art-set finns en värld av levande, magiska färger som bara väntar på att upptäckas - Skriv, rita, lek och upptäck, vår konst är utmärkt för skolprojekt, presentationer och meddelanden.
RAINBOW SCRATCH ART: Skapa din egen magi hemma med detta scratch art-set, utformat för att låta din inre konstnär springa vild. Använd det medföljande verktyget, skrapa försiktigt bort det svarta lagret och hoppa in i världen av holografiska färger, neoner, metalliska färger och regnbågar. Skapa dina egna vackra mönster och former, med de livfulla färgerna som arbetar med dig för att skapa häpnadsväckande konst.
SCRATCH ART PAPER: I detta skrapkonstset för barn från Marvin's Magic ingår stenciler som du kan spåra och sträcka med, stenciler som ger dig den inspiration du behöver för att skapa ett magiskt regnbågsmästerverk! Plocka bara upp din skrapbräda och dina skrapkonstverktyg och kombinera magi och konst och skapa vad ditt hjärta önskar!
SKAPA KONST FRÅN GRUNDEN: Detta set är perfekt för alla tillfällen och högtider du inspireras av. Oavsett om du vill skapa påskskrapkonst eller alla hjärtans dag-skrapkonst för en älskad, kommer detta set att ge dina mönster liv på ett sätt som du aldrig trodde var möjligt! Du kan också skapa skraplotter för de människor du älskar, vilket skapar ett minne som kommer att vara för evigt! För verklig regnbågseffekt, prova att skapa enhörningsskrapkonst och låt färgerna förvandla din mystiska karaktär framför dina ögon.
FÖR KONSTNÄRER FRÅN 5 ÅR OCH UPPÅT: Detta set låter din lilla konstnär skapa mönster med metalliska, holografiska, neon- och regnbågsfärger som slår igenom. Perfekt för användning hemma, på semester eller i skolan. Hjälp ditt barn att förälska sig i konstens skönhet med detta magiska set. Detta set kommer att vara perfekta födelsedagspresenter till flickor och pojkar!



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.