FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
25 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Om denna artikel

Högkvalitativt trä: naturligt miljövänligt akaciaträ har hög densitet, enhetlig struktur och hög hållfasthet; träet har en naturlig chokladfärgad konsistens och är elegant; den har goda antiseptiska och antibakteriella egenskaper. Inget avbrott genereras.
Stor arbetsyta: Skärbrädan ger tillräckligt med utrymme för att skära kött, grönsaker och fisk. Den stora beredningsytan kan även användas som serveringsbräda, frukostbräde och snackbräde.
Skärbräda 42×33×2,5 cm med saftspår, antiseptisk skärbräda i trä för köket, antibakteriell skärbräda i trä, köksbräda av akaciaträ
Skick: Helt nya varor.
Antal stycken på pall: 100 stycken
Enhetspris: 7,50 €

Multifunktionell träskärbräda: Med juicespår för att fånga upp överflödig juice för att hålla bordet rent; den kan användas på båda sidor för att utöka det användbara området. Det finns två konkava handtag på sidan för enkel förflyttning av skärbrädan när den är lastad.
Lätt att rengöra: Tack vare det antibakteriella träet, den släta ytan och den eleganta designen kan du uppnå en perfekt rengöringseffekt på bara några sekunder.
Skydda dina knivar: Till skillnad från skärbrädor av glas, sten eller andra hårda material, skyddar träet dina knivar. Detta håller knivarna vassa och redo att användas längre.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.