FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
25 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Wolnowar Quickstick Sous-vide Spishäll 20 l 1300 W

988,24 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
Varumärken
Klarstein
SKU:
4260457488974
EAN:
4260457488974
Sista genomförande
för 1 månad sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning


Ordinarie pris: 529,99 zł
Vårt pris: 424 PLN

Quickstick Slow cooker Sous Vide Thermostat Cirkulationspump 20 l rostfritt stålI 3 steg till den perfekta maträtten med full smak. LowCarb-kost, raw food, diet eller viktminskning - med en långsam spis lagar du mat utan att förlora vitaminer och näringsämnen, enkelt och precis som proffs.

En cirkulationspump och ett intelligent frånkopplingssystem säkerställer exakt långsam tillagning results.To lever medvetet innebär också att äta medvetet, vilket innebär medveten matlagning. Quickstick från Klarstein är en precisionsenhet som följer denna filosofi. 

En speciell fördel med långsam tillagning: Tack vare mild uppvärmning finns det ingen förlust av vitaminer och mineraler, men de förblir i den kokta produkten utan att lösas upp i kokande vatten. Det är inte bara gott, men också hälsosamt. Med en effekt på 1300 W värmer Klarstein Quickstick upp till 2 liter vatten med en noggrannhet på 0,2°C. Den inbyggda cirkulationspumpen håller vattentemperaturen på en konstant förinställd nivå i intervallet 50-95° grader. Det perfekta resultatet av långsam tillagning av mat packad i vakuumpåsar garanteras därmed.

Det intelligenta frånkopplingssystemet förhindrar att vatten svämmar över eller brinner när det inte finns tillräckligt med vatten. Du kan säkert lämna köket medan du lagar mat.

Quickstick långsam spis är tillverkad av rostfritt stål och kan manövreras via LCD-pekskärmen. Förutom Sous Vide-processen kan Klarstein Quickstick också användas för normal matlagning vid låga temperaturer, för uppvärmning eller för att hålla maten varm.Lätt att rengöra, tar inte mycket plats och optiskt fängslande Klarstein Quickstick  långsam spis gör hälsosam matlagning till en barnlek och är också en professionell enhet för lekmän.

Grundläggande information: Exakt temperaturkontroll (+/- 0,2 C) Konstant temperatur i hela behållaren tack vare inbyggd cirkulationspumpTemperaturreglering i intervallet 50-95 ° C

Funktioner: Visa på / av-omkopplareTimerfunktion (0:00 till 59:59)Blå LCD-pekskärmStainless steel touchEnkel användning och rengöringTar inte mycket utrymmeKraft: 1300 wattStrömförsörjning: 220-240 V; 50 Hz

Leveransomfattning:1 x enhetAnvändarmanual på tyska (andra språk: engelska)

Mått: Mått ca: 36,7 x 13,5 x 8,8 cm (B x H x D) Vikt: ca 1,1 kg



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.